Welke hoogwerker heb ik nodig? Dit hangt af van de toepassing, ondergrond en omgeving, de hoogte die u wilt bereiken en of hij op hoogte zijdelings moet kunnen verplaatsen. Voor een advies dat exact is afgestemd op uw wensen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06 133 428 76. Of door het contactfomulier in te vullen.

Welke typen hoogwerkers verhuurt Westerhof Sebaldeburen?

Westerhof Sebaldeburen verhuurt diverse typen hoogwerkers:

Aanhanger hoogwerkers

Een aanhanger hoogwerker is door zijn geringe transportbreedte eenvoudig te bedienen en veelzijdig inzetbaar. Voor binnen- en buitenwerk. De aanhanger hoogwerker is perfect inzetbaar voor schilderwerk, snoeiwerk en reinigingswerk. Meer eigenschappen:

  • Gemakkelijk verplaatsen naar andere locaties.
  • Gewicht hoogwerker is 1650 kg. (korflast 200 kg)
  • Transportbreedte van 145 cm en een werkhoogte van 15 meter.
 • Aanhanger hoogwerker inclusief personeel te huren.
Welke hoogwerker heb ik nodig? (Schaarhoogwerker)
Welke hoogwerker heb ik nodig? (Schaarhoogwerker)

Schaarhoogwerkers

Schaarhoogwerkers worden gekenmerkt door de ‘X-vormige’ scharen die een platform verticaal naar boven kunnen heffen. De schaarhoogwerker wordt veelvuldig gebruikt om mensen veilig naar de gewenste hoogte te heffen. De eigenschappen:

  • Ideaal voor gebruik in o.a. bedrijfshallen en winkels.
  • Snel en veilig te verplaatsen en demonteren.
  • Compact, voor binnenwerk en buitenwerk.
 • Eenmaal op hoogte weinig tot geen zijdelings bereik.

Wie mag een hoogwerker bedienen?

Het bedienen van een hoogwerker valt onder risicovolle werkzaamheden. Om op een veilige manier te werken met een hoogwerker is het daarom van belang dat de gebruiker 18 jaar of ouder is. Om de veiligheid te vergroten leveren we standaard een veiligheidsharnas bij de verhuur van een hoogwerker. Daarbij informeren we u goed over de risico’s en de zaken waar u rekening mee dient te houden.

Contact en vragen

De tarieven voor het huren van een hoogwerker bij Westerhof Sebaldeburen kunt u hier vinden. Als u vragen heeft of advies wilt op het gebied van onze hoogwerkers kunt u ons bereiken door het contactfomulier in te vullen of te bellen naar 06 133 428 76.