Schaarhoogwerker Hoogezand

Schaarhoogwerker Hoogezand. Bij Westerhof Sebaldeburen natuurlijk!

Schaarhoogwerker Hoogezand? Als u een schaarhoogwerker in Hoogezand wilt inzetten, dan kunt u terecht bij Westerhof Sebaldeburen. Tenminste, als u voordelig wilt huren maar niet wilt inleveren op kwaliteit en service. Met een groot aanbod hoogwaardig materieel kunnen wij u goed van dienst zijn bij al uw klussen. U vindt bij ons goed onderhouden machines die uitermate geschikt zijn voor onderhoudsklussen in tuinen, parken bedrijfspanden en -terreinen. Westerhof Sebaldeburen biedt u de mogelijkheid om deskundig personeel in te huren voor een juiste bediening van de gehuurde machine. Wij leveren de schaarhoogwerker gratis bij u af in Hoogezand en halen deze ook weer op.

Bekijk onze verhuurtarieven

Schaarhoogwerker Hoogezand

Schaarhoogwerker Hoogezand

Schaarhoogwerker Hoogezand

  • Eenvoudig te bedienen
  • Veelzijdig inzetbaar
  • Smal en wendbaar
  • Scherpe huurtarieven
  • Voor binnen- en buitengebruik
  • Betrouwbaar verhuurbedrijf

Schaarhoogwerker – prettig werken in Hoogezand met de Genie GS-2032

Onze Genie GS-2032 schaarhoogwerker is uitermate geschikt voor plafond- en wandwerkzaamheden tot een werkhoogte van 8,1 meter. De machine is smal (81 cm) en zeer wendbaar. U kunt de schaarhoogwerker zodoende eenvoudig buiten én binnen gebruiken. Met een toelaatbaar gewicht van 360 kg. passen er met gemak twee werkers inclusief gereedschap op. Het werkplateau gaat recht omhoog en naar beneden en heeft zodoende weinig extra ruimte rondom nodig. Let op: de schaarhoogwerker is alleen te gebruiken op vlakke en verharde ondergronden.

Klik hier voor informatie over het huren van een schaarhoogwerker Kollum.

Uw schaarhoogwerker gratis bezorgd en opgehaald in Hoogezand

Als u ons materieel besluit in te zetten, bezorgen wij het op uw locatie en halen het daar ook weer op. De transportkosten zitten al verwerkt in het huurtarief. Alleen voor langere afstanden berekenen wij een kleine toeslag.

Een schaarhoogwerker in Hoogezand inzetten?

Wilt u onze schaarhoogwerker in Hoogezandinzetten? Neem dan contact met ons op voor uw reservering. Wij komen de machine bij u op locatie in Hoogezand brengen en ophalen op de afgesproken dagen en tijdstippen. U betaalt een zeer aantrekkelijk huurtarief waarin de transportkosten reeds verwerkt zijn. Voor langere afstanden kan een kleine toeslag voor het transport berekend worden. Vertrouw op Westerhof Sebaldeburen voor het huren van een schaarhoogwerker in Hoogezand!