Schaarhoogwerker Hoogezand

Schaarhoogwerker Hoogezand. Bij Westerhof Sebaldeburen natuurlijk!

Schaarhoogwerker Hoogezand? Als u een schaarhoogwerker in Hoogezand wilt inzetten, dan kunt u terecht bij Westerhof Sebaldeburen. Tenminste, als u voordelig wilt huren maar niet wilt inleveren op kwaliteit en service. Met een groot aanbod hoogwaardig materieel kunnen wij u goed van dienst zijn bij al uw klussen. U vindt bij ons goed onderhouden machines die uitermate geschikt zijn voor onderhoudsklussen in tuinen, parken bedrijfspanden en -terreinen. Westerhof Sebaldeburen biedt u de mogelijkheid om deskundig personeel in te huren voor een juiste bediening van de gehuurde machine. Wij leveren de schaarhoogwerker gratis bij u af in Hoogezand en halen deze ook weer op.

Bekijk onze verhuurtarieven

Schaarhoogwerker Hoogezand

Schaarhoogwerker Hoogezand

Schaarhoogwerker Hoogezand

  • Topkwaliteit van Genie
  • Uitstekend onderhouden
  • Aantrekkelijk huurtarief
  • Gratis afgeleverd en opgehaald
  • Personeel desgewenst in te huren

Schaarhoogwerker – prettig werken in Hoogezand met de Genie GS-2032

De Genie GS-2032 elektrische schaarhoogwerker heeft een maximale werkhoogte van 8.10 meter. Deze populaire en veel gebruikte hoogwerker is slechts 813 mm (32 inch) breed. De hefcapaciteit van deze schaarhoogwerker is met 363 kg voldoende om met 2 mensen op het hefplatform te kunnen werken. Het gewicht bedraagt bedrijfsklaar 1825 kg en de Genie GS 2032 kan voor zowel binnen als buitenwerkzaamheden ingezet worden. Let op: de schaarhoogwerker is alleen te gebruiken op een vlakke en verharde ondergrond. U klaart uw klus veilig en vlot met de Genie GS-2032 schaarhoogwerker van Westerhof Sebaldeburen!

Klik hier voor informatie over het huren van een schaarhoogwerker Groningen.

Uw schaarhoogwerker gratis bezorgd en opgehaald in Hoogezand

Als u ons materieel besluit in te zetten, bezorgen wij het op uw locatie en halen het daar ook weer op. De transportkosten zitten al verwerkt in het huurtarief. Alleen voor langere afstanden berekenen wij een kleine toeslag.

Service staat voorop

Als kleine organisatie hanteren wij korte lijnen en bent u altijd zeker van persoonlijke service. Wij denken met u mee, spelen in op uw persoonlijke wensen en staan u terzijde met het beste advies. Het vinden van een passende oplossing voor uw situatie is voor ons leidend. Eventueel kunnen wij u ook informeren over de andere machines in ons assortiment. Naar Westerhof Sebaldeburen dus voor het huren van een schaarhoogwerker of een andere machine in Hoogezand! Neem nu contact met ons op.