Schaarhoogwerker Haren. Bij Westerhof Sebaldeburen natuurlijk!

Schaarhoogwerker Haren? Voor het huren van een schaarhoogwerker in Haren bent u bij Westerhof Sebaldeburen aan het juiste adres. Met ons grote aanbod hoogwaardig materieel kunnen wij u goed van dienst zijn bij al uw klussen. U huurt bij ons uitsluitend goed onderhouden materieel tegen aantrekkelijke tarieven, waarbij u tevens gebruikt kunt maken van onze prima service. Denk hierbij aan de mogelijkheid om ons deskundig personeel in te huren voor een probleemloze en vlotte uitvoering van uw karwei.

Bekijk onze verhuurtarieven

schaarhoogwerker Haren
schaarhoogwerker Haren

Schaarhoogwerker Haren

  • Veelzijdige machine
  • Uitstekend onderhouden
  • Huren tegen lage tarieven
  • Geen transportkosten
  • Betrouwbare service

Schaarhoogwerker in Haren meteen beschikbaar voor uw klus

De schaarhoogwerker die u kunt inzetten in Haren is te gebruiken bij al uw plafond- en wandwerkzaamheden op een vlakke, verharde ondergrond. De schaarhoogwerker is smal en wendbaar en geschikt voor binnen- en buitengebruik. Met een toelaatbaar gewicht van 360 kg. passen er met gemak twee werkers inclusief gereedschap op. Het werkplateau gaat recht omhoog tot een werkhoogte van 8,1 meter. De verschillende onderdelen van de schaarhoogwerker en onze andere machines worden door ons regelmatig nagekeken en indien nodig vervangen. Zo bent u altijd zeker van optimaal functionerend materieel!. Voor informatie over verhuur van een schaarhoogwerker in Heerenveen klikt u hier.

De beste deal voor het huren van materieel

Wilt u een schaarhoogwerker huren voor uw klus in of rondom Haren? Neem dan contact met ons op voor uw reservering. Wij komen de machine bij u op locatie brengen en ophalen op de afgesproken dagen. U betaalt een zeer aantrekkelijk huurtarief waarin de transportkosten reeds verwerkt zijn. Voor langere afstanden kan een geringe meerprijs voor het transport berekend worden. Vertrouw op Westerhof Sebaldeburen voor het huren van een schaarhoogwerker in Haren!  Wij staan ten alle tijden voor u klaar!