Schaarhoogwerker Assen. Huur een schaarhoogwerker in Assen bij Westerhof Sebaldeburen

Schaarhoogwerker Assen ? Voor het huren van een versnipperaar in Zuidlaren bent u bij Westerhof Sebaldeburen aan het juiste adres. Met een groot aanbod hoogwaardig materieel kunnen wij u goed van dienst zijn bij al uw klussen. U vindt bij ons goed onderhouden materieel dat uitermate geschikt is voor grote, middelgrote en kleine klussen.

Bij Westerhof Sebaldeburen huurt u tegen aantrekkelijke tarieven én maakt u gebruik van onze prima service. Denk hierbij aan de mogelijkheid om ons deskundig personeel in te huren voor een vlotte en juiste bediening van de gehuurde machines.

Bekijk onze verhuurtarieven

Schaarhoogwerker Assen
Schaarhoogwerker Assen

Schaarhoogwerker Assen

  • Eenvoudig te bedienen
  • Veelzijdig inzetbaar
  • Smal en wendbaar
  • Scherpe huurtarieven
  • Voor binnen- en buitengebruik
  • Betrouwbaar verhuurbedrijf

Schaarhoogwerker – prettig werken in Assen met de Genie GS-2032

Onze Genie GS-2032 schaarhoogwerker is uitermate geschikt voor plafond- en wandwerkzaamheden tot een werkhoogte van 8,1 meter. De machine is slechts 81 cm breed en zeer wendbaar. U kunt de schaarhoogwerker zodoende eenvoudig buiten én binnen gebruiken. Met een toelaatbaar gewicht van 360 kg. passen er met gemak twee werkers inclusief gereedschap op. Het werkplateau gaat recht omhoog en naar beneden en heeft zodoende weinig extra ruimte rondom nodig. Let op: de schaarhoogwerker is alleen te gebruiken op vlakke en verharde ondergronden. Voor informatie over het huren van een schaarhoogwerker in Drachten klikt u hier.

Een schaarhoogwerker Assen inzetten?

Wilt u onze schaarhoogwerker in Assen inzetten? Neem dan contact met ons op voor uw reservering. Wij komen de machine bij u op locatie in Assen brengen en ophalen op de afgesproken dagen en tijdstippen. U betaalt een zeer aantrekkelijk huurtarief waarin de transportkosten reeds verwerkt zijn. Voor langere afstanden kan een kleine toeslag voor het transport berekend worden. Vertrouw op Westerhof Sebaldeburen voor het huren van een schaarhoogwerker in Assen!