Schaarhoogwerker Zuidhorn

Schaarhoogwerker Zuidhorn. Bij Westerhof Sebaldeburen natuurlijk!

Schaarhoogwerker Zuidhorn? Voor het huren van een schaarhoogwerker in Zuidhorn bent u bij Westerhof Sebaldeburen aan het juiste adres. Met ons grote aanbod hoogwaardig materieel kunnen wij u goed van dienst zijn bij al uw klussen. U huurt bij ons uitsluitend goed onderhouden materieel tegen aantrekkelijke tarieven, waarbij u tevens gebruikt kunt maken van onze prima service. Denk hierbij aan de mogelijkheid om ons deskundig personeel in te huren voor een probleemloze en vlotte uitvoering van uw karwei.

Bekijk onze verhuurtarieven

Schaarhoogwerker Zuidhorn

Schaarhoogwerker Zuidhorn

Schaarhoogwerker Zuidhorn

  • Veelzijdige in gebruik
  • Uitstekend onderhouden
  • Huren tegen lage tarieven
  • Geen transportkosten
  • Betrouwbare service

Schaarhoogwerker – prettig werken in Zuidhorn met de Genie GS-2032

De schaarhoogwerker die u kunt inzetten in Zuidhorn is zeer geschikt voor plafond- en wandwerkzaamheden op een vlakke, verharde ondergrond. De machine is smal (81 cm) en wendbaar en binnen en buiten te gebruiken. Met een toelaatbaar gewicht van 360 kg. passen er met twee werkers inclusief gereedschap op. Het werkplateau gaat recht omhoog tot een werkhoogte van 8,1 meter. De verschillende onderdelen van de schaarhoogwerker en onze andere machines worden door ons regelmatig nagekeken en indien nodig vervangen. Zo bent u altijd zeker van optimaal functionerend materieel!

Klik hier voor informatie over het huren van een schaarhoogwerker Zuidlaren.

Uw schaarhoogwerker gratis bezorgd en opgehaald in Zuidhorn

Als u ons materieel besluit in te zetten, bezorgen wij het op uw locatie en halen het daar ook weer op. De transportkosten zitten al verwerkt in het huurtarief. Alleen voor langere afstanden berekenen wij een kleine toeslag.

Een schaarhoogwerker in Zuidhorn inzetten?

Wilt u onze schaarhoogwerker in Zuidhorn inzetten? Neem dan contact met ons op voor uw reservering. Wij komen de machine bij u op locatie in Zuidhorn brengen en ophalen op de afgesproken dagen en tijdstippen. U betaalt een zeer aantrekkelijk huurtarief waarin de transportkosten reeds verwerkt zijn. Voor langere afstanden kan een kleine toeslag voor het transport berekend worden. Vertrouw op Westerhof Sebaldeburen voor het huren van een schaarhoogwerker in Zuidhorn!