Minishovel verhuur

Bent u op zoek naar minishovel verhuur in Groningen? Of u nu vuil, rotsen, landbouwafval of sneeuw verplaatst, bij Westerhof Sebaldeburen vindt u de ideale shovel om de opdracht in Groningen snel en nauwkeurig uit te voeren. Uitstekend geschikt voor toepassingen in de bouw, landschapsarchitectuur, landbouw, bosbouw, mijnbouw en afvalbeheer. Een minishovel is bijvoorbeeld ideaal wanneer u in de tuin aan de slag gaat. Toch op zoek naar een hoogwerker huren groningen of kiest u voor kraanverhuur groningen? Bij Westerhof Sebaldeburen krijgt u altijd de beste service.

Sherpa 100 Miniloader huren

De Sherpa 100 Miniloader is een unieke krachtpatser voor in de kleine ruimte!

  • Palletvorken

  • Bak 112 cm

  • Volumebak 76 cm

  • Mestriek met bovenklem

  • Tegelriek 112 cm

  • Brede en smalle banden

Met smalle banden uitstekend geschikt voor het uitmesten van paardenstallen en dergelijke. Zeer breed inzetbaar door eenvoudig omwisselen van brede naar smalle banden. Eenvoudig te bedienen en zelf te vervoeren door laag eigen gewicht. (minder dan 700 kg)

De Sherpa 100 staat standaard voor u klaar op eigen aanhanger. Af te halen op afspraak.

Tarieven Sherpa 100 Miniloader

Periode Prijs (€)
Dag (1) €85
Weekend (2) €150
Week (5) €350

U kunt kiezen voor de huur van verschillende aanbouwdelen om diverse werkzaamheden mee aan te pakken. Deze zijn te huur voor 12,50 per stuk.

De miniloader wordt afgeleverd met een volle tank!

Bij Westerhof Sebaldeburen kunt u gemakkelijker een miniloader huren.

De Voordelen Van Huren Bij Westerhof Sebaldeburen

Westerhof Sebaldeburen bij u in de buurt!

Wij zijn actief in heel Noord Nederland.  Heb je vragen of wil je nu een hoogwerker, minikraan of minishovel huren? Bel nu!

Contact opnemen
Call Now Button