Minikraan verhuur Drachten, huur uw minikraan bij Westerhof Sebaldeburen

Wanneer u zoekt naar “minikraan verhuur Drachten” krijgt u misschien niet direct het resultaat waar u naar op zoek bent. Wilt u aan de slag en heeft u daarvoor een minikraan nodig? Dan bent u bij Westerhof Sebaldeburen aan het juiste adres. Bij ons kunt u tegen scherpe prijzen de kraan voor uw klus huren. U profiteert van zeer hoge kwaliteit en service. Wij bieden een ruim aanbod aan hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen wij u goed van dienst zijn bij al uw klussen. U vindt bij ons goed onderhouden machines die uitermate geschikt zijn voor onderhoud van tuinen, parken en bedrijfsterreinen. U heeft bij Westerhof Sebaldeburen de mogelijkheid om ons deskundig personeel in te huren voor de uitvoering van uw karwei.

  • Uitstekend onderhouden materieel
  • Scherpe prijzen
  • Hoge kwaliteit
  • Geen transportkosten
  • Machinist desgewenst in te huren

 

Minikraan verhuur Drachten – prettig werken met de CAT 301.7 D 

Onze CAT 301.7 D minikraan heeft een hoge inzetbaarheid en is uitermate geschikt voor het graven van sleuven, het ontruimen en inrichten van tuinen, het rooien van struiken, stobben, het afgraven van opritten, etc. De minikraan wordt door ons regelmatig nagekeken, zodat u verzekerd bent van een optimaal functionerende machine. U klaart uw klus veilig en vlot met een minikraan van Westerhof Sebaldeburen!

 

Minikraan verhuur Caterpillar 300.9D

De Caterpillar 300.9D is uitermate geschikt voor graafwerkzaamheden en onderhoud in kleine (achter)tuinen. Dankzij de uitschuifbare rupsen is de breedte van de kraan te verstellen. Dit maakt deze minikraan zeer handig, omdat hij door smalle doorgangen en deuren past.

 

Uw minikraan bezorgd en opgehaald in Drachten

Wij leveren de minikraan in Drachten af op de afgesproken tijd en datum en halen deze ook weer bij u op. De transportkosten zitten al verwerkt in het huurtarief. Alleen voor langere afstanden berekenen wij een kleine toeslag. Klik hier wanneer u een minikraan wilt huren in Eelde.

 

De beste deal voor het huren van materieel zoals een minikraan

Wilt u een minikraan huren of heeft u een technische vraag? Neem dan contact met ons op. Wij denken met u mee en staan u terzijde met het beste advies. Eventueel kunnen wij u ook informeren over de andere machines in ons assortiment. Naar Westerhof Sebaldeburen dus voor het huren van een minikraan in Drachten!

 

Call Now Button