Minikraan verhuur Assen, huur uw minikraan bij Westerhof Sebaldeburen

 

Minikraan verhuur Assen?  Dan kunt u terecht bij Westerhof Sebaldeburen. Tenminste, als u niet te veel geld wilt uitgeven maar wel op zoek bent naar op kwaliteit en service. Met ons grote aanbod hoogwaardig materieel kunnen wij u goed van dienst zijn bij al uw klussen. U vindt bij ons goed onderhouden machines die uitermate geschikt zijn voor onderhoud van tuinen, parken en bedrijfsterreinen. U heeft bij Westerhof Sebaldeburen de mogelijkheid om ons deskundig personeel in te huren voor de uitvoering van uw karwei.

 

Bekijk onze verhuurtarieven

 

  • Uitstekend onderhouden materieel
  • Scherpe prijzen
  • Hoge kwaliteit
  • Geen transportkosten
  • Machinist desgewenst in te huren

Minikraan verhuur Assen – prettig werken met de CAT 301.7D 

 

Onze CAT 301.7D minikraan heeft een hoge inzetbaarheid en is uitermate geschikt voor het graven van sleuven, het ontruimen en inrichten van tuinen, het rooien van struiken, stobben, het afgraven van opritten, etc. De minikraan wordt door ons regelmatig nagekeken, zodat u verzekerd bent van een optimaal functionerende machine. U klaart uw klus veilig en vlot met een minikraan van Westerhof Sebaldeburen!

 

Uw minikraan bezorgd en opgehaald in Assen

 

Wij leveren de minikraan in Assen af op de afgesproken tijd en datum en halen deze ook weer bij u op. De transportkosten zitten al verwerkt in het huurtarief. Alleen voor langere afstanden berekenen wij een kleine toeslag.

 

De beste deal voor het huren van materieel zoals een minikraan

 

Wilt u een minikraan huren of heeft u een technische vraag? Neem dan contact met ons op. Wij denken met u mee en staan u terzijde met het beste advies. Eventueel kunnen wij u ook informeren over de andere machines in ons assortiment. Naar Westerhof Sebaldeburen dus voor het huren van een minikraan in Assen!