Minikraan Assen, huur uw minikraan bij Westerhof Sebaldeburen

Minikraan Assen? Als u een minikraan in Assen wilt inzetten, dan kunt u terecht bij Westerhof Sebaldeburen. Tenminste, als u voordelig wilt huren maar niet wilt inleveren op kwaliteit en service. Met een groot aanbod hoogwaardig materieel kunnen wij u goed van dienst zijn bij al uw klussen. U vindt bij ons goed onderhouden materieel dat uitermate geschikt is voor onderhoud van tuinen, parken en bedrijfsterreinen.

U heeft bij Westerhof Sebaldeburen de mogelijkheid om ons deskundig personeel in te huren voor een juiste bediening van de gehuurde machine. Wij leveren de minikraan bij u af in Assen en halen deze ook weer op. De transportkosten zitten al verwerkt in het huurtarief. Voor langere afstanden kan een kleine toeslag berekend worden.

Bekijk onze verhuurtarieven

  • Uitstekend onderhouden materieel
  • Scherpe prijzen
  • Hoge kwaliteit
  • Geen transportkosten
  • Machinist desgewenst in te huren
Minikraan Assen
Minikraan Assen

Minikraan Assen – prettig werken met de Caterpillar 301.7D

Onze Caterpillar 301.7D minikraan heeft een hoge inzetbaarheid en is uitermate geschikt voor het graven van sleuven, het ontruimen en inrichten van tuinen, het rooien van struiken, stobben, het afgraven van opritten, etc. De minikraan wordt door ons regelmatig nagekeken, zodat u verzekerd bent van een optimaal functionerende machine. U klaart uw klus veilig en vlot met een minikraan van Westerhof Sebaldeburen!

Uw minikraan bezorgd en opgehaald in Assen

Wij leveren de minikraan in Assen af op de afgesproken tijd en datum en halen deze ook weer bij u op. De transportkosten zitten al verwerkt in onze huurtarieven. Alleen voor langere afstanden kan een geringe meerprijs berekend worden. Klik hier wanneer u een minikraan wilt huren in Drachten.

De beste deal voor het huren van materieel

Wilt u een minikraan huren? Neem dan contact met ons op voor uw reservering. Wij denken met u mee, spelen in op uw persoonlijke wensen en staan u terzijde met het beste advies. Eventueel kunnen wij u ook informeren over de andere machines in ons assortiment. Naar Westerhof Sebaldeburen dus voor het huren van een minikraan in Assen!