Mini shovel huren

Als u in Noord-Nederland aan de slag gaat op het land, in de tuin of vuil en stenen moet verplaatsen, kunt u een mini shovel huren om het zware werk voor u te doen. Bij Westerhof Sebaldeburen vindt u altijd de perfecte machine om het werk nauwkeurig en volgens plan uit te voeren.

 

  • Uitstekende service met korte lijntjes
  • Machines afgeleverd en weer opgehaald
  • Ideaal voor in de tuin en op het land

Mini shovel huren in Noord-Nederland

Mini shovels of mini wielladers  worden ingezet om zware materialen te vervoeren of moeilijk bereikbare plekken te betreden. Aangezien de miniloaders smal zijn, hebben ze een kleine werkruimte. Ze zijn ideaal, omdat een minishovel ook nog eens over behoorlijke capaciteiten beschikt.  U kunt verschillende delen aankoppelen, zoals palletvorken, volumebakken en tegelrieken. 

Omdat vooraf duidelijke afspraken gemaakt worden, weet u precies waar u aan toe bent. De transportkosten zitten al verwerkt in het huurtarief, zodat u weet wat het project gaat kosten.

Mini shovel verhuur in het Noorden

 Wilt u een mini shovel huren? In onze verhuurvloot vindt u de  Sherpa 100 Miniloader. Deze heeft een geringe breedte, waardoor hij in veel werkruimtes inzetbaar is. Zo gaat u eenvoudig aan de slag met uw klus in Groningen, Friesland of Drenthe.

Heeft u advies nodig om te weten of onze mini shovel geschikt is voor uw klus? Neem in dat geval contact op. Dan bespreken we samen met u de mogelijkheden. Voor mini shovel verhuur bent u bij Westerhof Sebaldeburen aan het juiste adres!

Groningen Friesland Drenthe

Sherpa 100 Miniloader huren

De Sherpa 100 Miniloader is een unieke krachtpatser voor in de kleine ruimte!

  • Palletvorken

  • Bak 112 cm

  • Volumebak 76 cm

  • Mestriek met bovenklem

  • Tegelriek 112 cm

  • Brede en smalle banden

Met smalle banden uitstekend geschikt voor het uitmesten van paardenstallen en dergelijke. Zeer breed inzetbaar door eenvoudig omwisselen van brede naar smalle banden. Eenvoudig te bedienen en zelf te vervoeren door laag eigen gewicht. (minder dan 700 kg)

De Sherpa 100 staat standaard voor u klaar op eigen aanhanger. Af te halen op afspraak.

Tarieven Sherpa 100 Miniloader

Periode Prijs (€)
Dag (1) €85
Weekend (2) €150
Week (5) €350

U kunt kiezen voor de huur van verschillende aanbouwdelen om diverse werkzaamheden mee aan te pakken. Deze zijn te huur voor 12,50 per stuk.

De miniloader wordt afgeleverd met een volle tank!

Bij Westerhof Sebaldeburen kunt u gemakkelijker een miniloader huren.

De Voordelen Van Huren Bij Westerhof Sebaldeburen

Westerhof Sebaldeburen bij u in de buurt!

Wij zijn actief in heel Noord Nederland.  Heb je vragen of wil je nu een hoogwerker, minikraan of minishovel huren? Bel nu!

Contact opnemen
Call Now Button