Kraanverhuur

Bent u op zoek naar kraanverhuur? Dan helpen wij u graag verder. Westerhof Sebaldeburen is gespecialiseerd in de verhuur van minikranen in Noord-Nederland. Dankzij de geringe omvang en kleine draaicirkel kunnen deze graafmachines voor veel projecten worden ingezet.  Bent u benieuwd of de kraan geschikt is voor uw klus? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

  • Uitstekende service met korte lijntjes
  • Machines afgeleverd en weer opgehaald
  • Ideaal voor in de tuin en op het land

Minikraan huren in Noord-Nederland

Bij Westerhof Sebaldeburen kunt u voordelig een minikraan huren. Gaat u aan de slag in de tuin en heeft u hier veel werk te verzetten? Bij ons vindt u de ideale machine voor onder andere graafwerkzaamheden in (kleine) achtertuinen. Dankzij de geringe omvang heeft de machine een kleine draaicirkel. Aangezien vooraf duidelijke afspraken gemaakt worden, weet u precies waar u aan toe bent. De transportkosten zitten al verwerkt in het huurtarief, zodat u weet wat het project gaat kosten.

Mini kraan verhuur in het Noorden

In onze verhuurvloot vindt u twee verschillende typen minikranen voor verhuur. Dankzij de geringe breedte hebben ze een brede inzetbaarheid. Zo gaat u eenvoudig aan de slag met uw project in Groningen, Friesland of Drenthe. Al onze materialen zijn van hoge kwaliteit. Als kleine organisatie hanteren wij korte lijnen en bent u altijd zeker van persoonlijke service.

Heeft u advies nodig om te weten of de minikraan geschikt is voor uw klus? Neem dan direct contact op! We bespreken graag uw wensen en onze oplossingen met u. Voor kraanverhuur moet u bij Westerhof Sebaldeburen zijn!

Groningen Friesland Drenthe

Minikraan verhuur Caterpillar 300.9D

De minikraan Caterpillar 300.9D is uitermate geschikt voor graafwerkzaamheden in kleine achtertuinen met een smalle doorgang. De breedte van deze kraan is verstelbaar door uitschuifbare rupsen. De Caterpillar is enorm handig, omdat hij door bijna elke deur kan.

  • Eigen gewicht: 1000 kg

  • Drie graafbakken

  • Breedte 73 cm

  • Hefhoogte 1,97 meter

  • Hoogte 2 meter

Tarieven Caterpillar 300.9D

Periode Prijs (€)
Dag (1) €125
Weekend (2) €180
Week (5) €400

Vast tarief per dag exclusief B.T.W. en inclusief transport en brandstof!

Kiest u ervoor om ons gespecialiseerde personeel in te zetten om de kraan te bedienen? Dit bieden wij aan voor een vast tarief van €40 per uur. Uiteraard kunt u de minikraan ook zelf bedienen.

De Voordelen Van Huren Bij Westerhof Sebaldeburen

Minikraan Caterpillar 301.7D

De minikraan Caterpillar 301.7D heeft uitschuifbare rupsen en is op z’n smalst 100cm. De kraan is uitgerust met vier graafbakken en is voorzien van een tweede functie. Deze kan gebruikt worden voor een eventuele grondboor, sorteergrijper of kantelbak.

Tarieven Caterpillar 301.7D

Periode Prijs (€)
Dag (1) €160
Weekend (2) €275
Week (5) €500

Vast tarief per dag exclusief B.T.W. en inclusief transport en brandstof!

Ons getrainde personeel is in te huren om de minikraan te bedienen tegen een tarief van €40 per uur. Uiteraard kunt u zelf ook de minikraan bedienen. Deze wordt afgeleverd met een volle tank.

U klaart uw klus veilig en vlot als u een minikraan huren wilt van Westerhof Sebaldeburen!

De Voordelen Van Huren Bij Westerhof Sebaldeburen

Westerhof Sebaldeburen bij u in de buurt!

Wij zijn actief in heel Noord Nederland.  Heb je vragen of wil je nu een hoogwerker, minikraan of minishovel huren? Bel nu!

Contact opnemen
Call Now Button