Kraanverhuur Groningen

Westerhof Sebaldeburen biedt kraanverhuur in Noord-Nederland. Gaat u aan de slag met een klus en wilt u een minikraan huren in Groningen? Het huren van een minikraan heeft veel voordelen en is bij veel klussen onmisbaar. Dankzij de geringe omvang en kleine draaicirkel kunnen deze graafmachines voor veel projecten worden ingezet. We leveren de kraan netjes op uw werklocatie af en halen deze ook weer op.

Minikraan huren in Groningen

We hebben de expertise om u de juiste minikraan voor uw specifieke taak te bieden. Mini kranen kunnen de taak snel uitvoeren met minder mankracht en arbeidsuren. Wij bieden de mogelijkheid om de kranen in te zetten voor zowel particuliere als zakelijke werkzaamheden. Bij Westerhof Sebaldeburen kunt u terecht voor Graafmachine verhuur in Groningen!

Minikraan verhuur ook in Friesland of Drenthe

Bent u op zoek naar kraanverhuur in Friesland of Drenthe? Ook dan kunt u deze huren bij Westerhof Sebaldeburen. Wij leveren de minikraan bij u af op de afgesproken tijd en datum, compleet met een volle tank. Als uw klus klaar is halen we de minigraafmachine ook weer op. Uiteraard kunt u zelf de kraan bedienen of ons gespecialiseerde personeel inhuren. Voor kraanverhuur in Groningen moet u bij Westerhof Sebaldeburen zijn!

Groningen Friesland Drenthe

Minikraan verhuur Caterpillar 300.9D

De minikraan Caterpillar 300.9D is uitermate geschikt voor graafwerkzaamheden in kleine achtertuinen met een smalle doorgang. De breedte van deze kraan is verstelbaar door uitschuifbare rupsen. De Caterpillar is enorm handig, omdat hij door bijna elke deur kan.

  • Eigen gewicht: 1000 kg

  • Drie graafbakken

  • Breedte 73 cm

  • Hefhoogte 1,97 meter

  • Hoogte 2 meter

Tarieven Caterpillar 300.9D

Periode Prijs (€)
Dag (1) €125
Weekend (2) €180
Week (5) €400

Vast tarief per dag exclusief B.T.W. en inclusief transport en brandstof!

Kiest u ervoor om ons gespecialiseerde personeel in te zetten om de kraan te bedienen? Dit bieden wij aan voor een vast tarief van €40 per uur. Uiteraard kunt u de minikraan ook zelf bedienen.

De Voordelen Van Huren Bij Westerhof Sebaldeburen

Minikraan Caterpillar 301.7D

De minikraan Caterpillar 301.7D heeft uitschuifbare rupsen en is op z’n smalst 100cm. De kraan is uitgerust met vier graafbakken en is voorzien van een tweede functie. Deze kan gebruikt worden voor een eventuele grondboor, sorteergrijper of kantelbak.

Tarieven Caterpillar 301.7D

Periode Prijs (€)
Dag (1) €160
Weekend (2) €275
Week (5) €500

Vast tarief per dag exclusief B.T.W. en inclusief transport en brandstof!

Ons getrainde personeel is in te huren om de minikraan te bedienen tegen een tarief van €40 per uur. Uiteraard kunt u zelf ook de minikraan bedienen. Deze wordt afgeleverd met een volle tank.

U klaart uw klus veilig en vlot als u een minikraan huren wilt van Westerhof Sebaldeburen!

De Voordelen Van Huren Bij Westerhof Sebaldeburen

Westerhof Sebaldeburen bij u in de buurt!

Wij zijn actief in heel Noord Nederland.  Heb je vragen of wil je nu een hoogwerker, minikraan of minishovel huren? Bel nu!

Contact opnemen
Call Now Button