Kraanverhuur Friesland

Wij zijn gespecialiseerd in Kraanverhuur, Friesland is een van de gebieden waar we actief zijn. Gaat uw tuin op de schop of een ander grondverzet project waarbij u veel moet graven? Bespaar veel tijd en huur een minikraan of minigraver.

Of bel nu: 06-13342876

Waarom u ons kiest voor Kraanverhuur Friesland!

Kraanverhuur Friesland biedt u de mogelijkheid om de ideale kraan voor uw projecten te huren in Friesland.

Heeft u een project met veel grondverzet, of komt u met een graafmachine niet op de gewenste plek? Een minikraan of minigraver huren biedt voor u uitkomst.

De minikraan of minigraver neemt u het zware werk uit handen, zodat u uw project snel kunt uitvoeren met minder mankracht en arbeidsuren.

Met z’n kleine omvang en uitschuifbare rupsbanden kunt u op bijna alle ondergronden en lastig bereikbare plekken aan de slag. Zijn geringe omvang en kleine draaicirkel maken dat u hem eenvoudig zelf kunt besturen.

We leveren de minigraver met verschillende graafbakken, zodat u hem kunt gebruiken voor verschillende grondverzet projecten.

Waarvoor gebruikt u een minikraan of minigraver?

U kunt de minikraan of minigraver gebruiken voor:

 • De aanleg van een drainage in uw tuin
 • Opruimen en opnieuw aanleggen van uw tuin
 • Verwijderen van struiken en stronken
 • Het leggen of vrij graven van kabels
 • Afgraven van uw tuin of oprit
 • Grondverzet op moeilijk bereikbare of krappe plekken

Uiteraard is de minikraan geschikt voor nog veel meer werkzaamheden. Twijfelt u of kraanverhuur Friesland geschikt is voor uw klus? Wij adviseren u graag!

Is de minigraver niet geschikt voor uw project? Wellicht dat hoogwerker Friesland u verder helpt of misschien biedt minishovel verhuur Friesland uitkomst voor u.

Of bel nu: 06-13342876

Hoe werkt het huren van een minikraan in Friesland?

Is onze minikraan perfect voor uw klus en wilt u eenvoudig en snel een minikraan huren? We helpen u graag verder.

Als u een minikraan bij ons huurt, leveren we hem met een volle tank bij u af op de afgesproken datum en tijd. Als uw project klaar is halen hem weer bij u op. Zowel de levering als het ophalen zit in onze vaste lage tarieven verwerkt.

U kunt ervoor kiezen de minikraan zelf te bedienen, maar u kunt ook de besturing uitbesteden aan ons gespecialiseerde personeel. Dit bieden wij aan voor een vast laag tarief van €40,- per uur.

 

Wat kost het om een kraan te huren?

Met onze expertise bieden we u de juiste minigraver voor uw specifieke werkzaamheden. Met onze kraanverhuur in Friesland, bieden we de mogelijkheid om onze minikranen voor zowel particulier- als zakelijk gebruik te huren. Onze verhuurvloot bestaat uit twee minigravers die u kunt huren:

Minikraan caterpillar 300.9D

De minikraan Caterpillar 300.9D kunt u gebruiken voor grondverzet op bijna alle ondergronden en op krappe plekken. Door de verstelbare rupsen is de breedte van de kraan aan te passen naar de ideale breedte. Met de minigraver kunt u eenvoudig manoeuvreren door de smalste doorgangen.

 • Eigen gewicht: 1000 kg
 • Drie graafbakken
 • Breedte 73 cm
 • Hefhoogte 197 cm
 • Hoogte 200 cm

Tarieven:

Dag:

€125,-

Weekend:

€180,-

Week:

€400,-

Maand of langer:

In overleg

De prijzen zijn ex. BTW en inclusief het leveren en ophalen van de minigravers

Kraanverhuur Friesland

Minikraan Caterpillar 301.7D

De minikraan Caterpillar 301.7D heeft een minimale breedte van 99 cm. We leveren de kraan met vier graafbakken, maar u kunt het ook gebruiken voor werkzaamheden met een grondboor, sorteergrijper of kantelbak.

 • Eigen gewicht: 1862 kg
 • Vier graafbakken
 • Breedte 99 cm
 • Hefhoogte 197 cm
 • Hoogte 230 cm

Dag:

€160,-

Weekend:

€275,-

Week:

€500,-

Maand of langer:

In overleg

De prijzen zijn ex. BTW en inclusief het leveren en ophalen van de minigravers

  U klaart uw grondverzet project eenvoudig, snel en voordelig met de minigraver van Kraanverhuur Friesland.

  Kraanverhuur in Friesland

  Westerhof Sebaldeburen bij u in de buurt!

  Wij zijn actief in heel Noord Nederland.  Heb je vragen of wil je nu een hoogwerker, minikraan of minishovel huren? Bel nu!

  Contact opnemen
  Call Now Button