Kraanverhuur Drenthe

Voor kraanverhuur in Drenthe kunt u terecht bij Westerhof Sebaldeburen. Drenthe is namelijk een van de regio’s waarin wij minikranen verhuren. Heeft u een project in bijvoorbeeld de tuin of een andere plek? Aarzel niet langer en zorg dat dit snel en voordelig is afgerond. Huur nu een minikraan in Drenthe!

Kraanverhuur Drenthe: voor diverse klussen

Kraanverhuur in Drenthe is een slimme keuze voor uiteenlopende klussen. Onze minikranen, ook wel minigravers genoemd, zijn ideaal voor onder meer werkzaamheden in de tuin. Natuurlijk kunt u ouderwets met een schep aan de slag gaan, maar een minikraan helpt klussen een stuk minder arbeidsintensief te maken.

Het huren van een minikraan in Drenthe is mogelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Bekijk hieronder welke soorten minigravers wij in het aanbod hebben. Vragen? Neem gerust contact op!

Waarom een minigraver bij Westerhof Sebaldeburen huren?

Voor kraanverhuur in Drenthe is Westerhof Sebaldeburen een voordelige keuze. Niet alleen hanteren wij scherpe tarieven, ook vervallen de haal- en brengkosten voor een deel van Drenthe. Het betreft alle locaties die binnen een straal van 60 kilometer rondom onze thuisbasis Sebaldeburen ligt.

Twijfelt u of uw locatie onder deze regeling valt? Neem gerust contact op, we denken graag met u mee. Weet u niet hoe u een kleine kraan moet besturen? Ook dat is voor ons geen probleem. U kunt bij ons terecht voor de beste experts die de minikraan voor u besturen. Wij hanteren hiervoor een vast laag tarief van €40,- per uur.

Overigens kunt u bij ons ook terecht voor kraanverhuur in Groningen en kraanverhuur in Friesland.

Groningen Friesland Drenthe

Caterpillar 300.9D minikraan huren in Drenthe

Deze minikraan is in Drenthe ideaal om te gebruiken op elke soort ondergrond en oppervlaktes die niet heel groot zijn. De kraan is door de vertelbare rupsen aan te passen wat de perfecte breedte geeft. Hierdoor kunt u makkelijk tussen elke smalle doorgangen rijden.

 • Eigen gewicht: 1000 kg
 • Drie graafbakken inbegrepen
 • Minimale breedte: 73 centimeter
 • Hefhoogte: 197 centimeter
 • Hoogte: 200 centimeter

Tarieven Caterpillar 300.9D

Periode Prijs (€)
Dag (1) €125
Weekend (2) €180
Week (5) €400

Vast tarief per dag exclusief B.T.W. en inclusief brandstof. Neem contact op voor de haal- en brengkosten.

Kiest u ervoor om ons gespecialiseerde personeel in te zetten om de kraan te bedienen? Dit bieden wij aan voor een vast tarief van €40 per uur. Uiteraard kunt u de minikraan ook zelf bedienen.

De Voordelen Van Huren Bij Westerhof Sebaldeburen

Caterpillar 301.7D minikraan huren in Drenthe

De Caterpillar 301.7D is een minikraan met uitschuifbare rupsen. Die minimale breedte is 100 centimeter. Het meeleveren van vier graafbakken is mogelijk. U kunt ook zelf een grondboor, sorteergrijper of kantelbak koppelen.

 • Minimale breedte: 99 centimeter
 • Hoogte: 230 centimeter
 • Hefhoogte: 197 centimeter
 • Leverbaar met vier laadbakken
 • Geschikt voor o.a. een grondboor, sorteergrijper en kantelbak
 • Eigen gewicht: 1000 kg

Tarieven Caterpillar 301.7D

Periode Prijs (€)
Dag (1) €160
Weekend (2) €275
Week (5) €500

Vast tarief per dag exclusief B.T.W. en inclusief brandstof. Neem contact op voor de haal- en brengkosten.

Ons getrainde personeel is in te huren om de minikraan te bedienen tegen een tarief van €40 per uur. Uiteraard kunt u zelf ook de minikraan bedienen. 

De Voordelen Van Huren Bij Westerhof Sebaldeburen

Vragen over kraanverhuur Drenthe?

Heeft u nog vragen, of is er iets onduidelijk? Neem dan vooral contact met ons op. Onze experts nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden.

Snel uw project afronden? Bij Westerhof Sebaldeburen kunt u terecht voor kraanverhuur in Drenthe!

Westerhof Sebaldeburen bij u in de buurt!

Wij zijn actief in heel Noord Nederland.  Heb je vragen of wil je nu een hoogwerker, minikraan of minishovel huren? Bel nu!

Contact opnemen
Call Now Button