Hoogwerker Winsum

Een hoogwerker in Winsum nodig voor uw werkzaamheden? Huur voordelig bij Westerhof Sebaldeburen. Natuurlijk kunt u als bedrijf bij ons terecht, maar we verhuren onze machines ook aan particulieren in Winsum.

Het halen en brengen van de hoogwerker in Winsum zit bij de prijs in. U hoeft dus geen dure transportkosten te betalen. En hoewel onze tarieven laag zijn, kunt u wel rekenen op deskundige en nette service. Als u een hoogwerker in Winsum huurt, is het mogelijk om dit inclusief personeel te doen.

Of bel nu: 06-13342876

Hoogwerker Winsum: uitstekende service én betaalbaar

Er zitten nogal wat verschillen in tarieven, wanneer u een hoogwerker in Winsum wilt huren. We kunnen ons voorstellen dat u het liefst zo min mogelijk betaalt, maar de kwaliteit moet wel in orde zijn.

Wat dat betreft levert Westerhof Sebaldeburen een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Niet alleen voor Winsum strepen we de transportkosten weg. Dit doen we voor alle locaties die binnen 60 kilometer van onze thuisbasis Sebaldeburen liggen.

Onze hoogwerkers zijn multifunctioneel inzetbaar. We hebben twee types, waardoor bijna elke klus wel uit te voeren is met een hoogwerker uit ons machinepark.

Of bel nu: 06-13342876

In Winsum de juiste hoogwerker huren

Bij Westerhof Sebaldeburen kunt u kiezen uit een schaarhoogwerker of aanhangerhoogwerker. Dit kan eventueel met personeel. Vooral particulieren laten de hoogwerker het liefst bedienen door een ervaren specialist, en dat snappen we wel. Voor personeel rekenen we een vast tarief van 40 euro per uur. Liever op een andere locatie een hoogwerker huren? Dit zijn enkele opties:

 

Aanhangerhoogwerker huren in Winsum

De flexibele eigenschappen van de aanhagerhoogwerker, ook wel spinhoogwerker genoemd, maken dit model handig voor talloze klussen. Denk aan schilderwerk, snoeiklussen en dakwerkzaamheden. Onze variant heeft geen benzine of diesel nodig, want er zitten accu’s in. Er zijn dus ook geen uitlaatgassen, want handig is bij werkzaamheden in loodsen en schuren.

 

 • Werk tot een hoogte van 17 meter
 • Zijdelings bereik van 8 meter
 • Korflast van 200 kg
 • Met JIB
 • Afstempelbreedte van 4,30 meter
 • Ingebouwde accu’s
 • Geatomatiseerd afstempelsysteem
 • 180 graden draaibare korf

Aanhanger hoogwerker huren prijs

Periode Prijs (€)
Dag (1) €175
Weekend (2) €250
Week (5) €550

 

Hoogwerker Winschoten

Schaarhoogwerker huren Winsum

De schaarhoogwerker in Winsum huren is een goed idee, bijvoorbeeld wanneer u moet gaan schilderen of metselen. Zo’n hoogwerker plaatst u altijd op een vlakke ondergrond. Niet voor niets zit er ook een scheefstandbeveiliging in. Dit model heeft een korf met plek voor twee personen, wat in bepaalde omstandigheden een groot voordeel kan zijn.

 

 • Maximaal 8 meter hoog
 • Ingebouwde accu’s
 • Korflast bedraagt 363 kg
 • Platform voor twee personen
 • Met scheefstandbeveiliging
 • Let op: moet op een vlakke ondergrond staan

Prijs schaarhoogwerker huren Winsum

Periode Prijs (€)
Dag (1) €80
Weekend (2) €120
Week (5) €200

De prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW. Zoals eerder vermeld, hoeft u geen transportkosten te betalen bij huur in Winsum.

Heeft u nog vragen over onze hoogwerkers? Neem dan direct contact op. U kunt natuurlijk ook bellen om direct een hoogwerker in Winsum te huren!

Hoogwerker in Winsum huren

Westerhof Sebaldeburen bij u in de buurt!

Wij zijn actief in heel Noord Nederland.  Heb je vragen of wil je nu een hoogwerker, minikraan of minishovel huren? Bel nu!

Contact opnemen
Call Now Button