Hoogwerker Leek

Een hoogwerker in Leek huren? Maak kennis met Westerhof Sebaldeburen. Bij ons kiest u uit een schaarhoogwerker of aanhangerhoogwerker, die wij in Leek afleveren zonder transportkosten te rekenen. Onze hoogwerkers zijn ideaal voor uiteenlopende klussen op hoogte, zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

Waarom u bij Westerhof Sebaldeburen moet huren? Natuurlijk omdat we bijzonder scherpe tarieven rekenen, maar ook vanwege onze nette service. Een hoogwerker in Leek huren kan eventueel inclusief gespecialiseerd personeel.

Of bel nu: 06-13342876

Hoogwerker in Leek huren: geen transportkosten

Zowel voor professionals als particulieren zijn de huurkosten van belang. Dit geldt natuurlijk ook voor klanten die een hoogwerker in Leek huren. Onze scherpe tarieven zijn bijzonder concurrerend. In een straal van 60 kilometer rondom onze standplaats Sebaldeburen leveren de hoogwerkers namelijk af zonder transportkosten te rekenen.

Onderaan deze pagina vindt u de actuele prijzen. Ook voor andere machines kunt u overigens bij ons terecht, zoals een minikraan of minishovel.

Of bel nu: 06-13342876

Huur in Leek het juiste type hoogwerker

Welke hoogwerker u in Leek gebruikt, hangt af van het type klus. Een schaarhoogwerker is natuurlijk ideaal voor klussen aan gevels, maar is verder weinig flexibel. Daarom hebben we ook een aanhangerhoogwerker beschikbaar, die veel meer bewegingsopties heeft. We geven u hieronder meer uitleg over de verschillende types.

Misschien wilt u zelf de hoogwerker bedienen. Het is echter ook mogelijk om gespecialiseerd personeel te huren. Hiervoor rekenen we een vast tarief van 40 euro per uur. Mocht u vragen hebben of nu willen huren, dan kunt u natuurlijk direct bellen of mailen!

Liever in een andere plaats huren? Kijk hier voor een hoogwerker in Roden huren en hier voor een hoogwerker huren in Groningen.

Aanhangerhoogwerker huren Leek

De aanhagerhoogwerker wordt aangedreven door accu’s en is daardoor ook binnen bruikbaar. Dit model behaalt een maximale werkhoogte van 17 meter. Men noemt het ook wel een spinhoogwerker, omdat de machine behoorlijk flexibel is. U kunt namelijk niet alleen in de hoogte bewegen, maar ook van voor naar achter en links naar rechts.

Klussen die uitgevoerd worden met zo’n hoogwerker in Leek zijn onder meer schilderwerk, snoeiwerk en dakreparaties. Ook voor plafondonderhoud in grote gebouwen zijn ze handig.

 

 • Maximale werkhoogte: 17 meter
 • 200 kg korflast
 • Zijdelings bereik: 8 meter
 • Met JIB
 • 4,30 meter afstempelbreedte
 • Geen uitlaatgassen dankzij ingebouwde accu’s
 • Geatomatiseerd afstempelsysteem
 • Korf draait 180 graden
 • Eenvoudige bediening

Prijs aanhanger hoogwerker huren Leek

Periode Prijs (€)
Dag (1) €175
Weekend (2) €250
Week (5) €550

 

Hoogwerker Leek

Schaarhoogwerker huren Leek

De schaarhoogwerker is een perfect hulpmiddel voor werkzaamheden aan gevels. Denk aan schilderwerk of montage van panelen. Zo’n hoogwerker moet wel op een stabiele, vlakke ondergrond staan. Daarom is er ook een scheefstandbeveiliging ingebouwd.

U werkt tot een hoogte van 8 meter. Ook dit model werkt op stroom via accu’s, dus u heeft geen last van uitlaatgassen door een benzine- of dieselmotor. Het platform biedt ruimte voor twee personen.

 

 • Maximale werkhoogte: 8 meter
 • Accu voor aandrijving
 • Korflast: 363 kg
 • Met scheefstandbeveiliging
 • Platform voor twee personen
 • Eenvoudige bediening

Prijs schaarhoogwerker huren Leek

Periode Prijs (€)
Dag (1) €80
Weekend (2) €120
Week (5) €200

Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW. Zoals eerder vermeld, hoeft u geen transportkosten te betalen bij aflevering en ophalen in Leek. Dit geldt ook voor andere plaatsen die binnen 60 kilometer van ons bedrijf liggen, zoals Haren, Roden, Groningen, Drachten en Veendam. Betalen kan bij ons met de pinpas, aangezien we een mobiel pinapparaat tot onze beschikking hebben.

Enthousiast? Neem direct contact op. Niet alleen als u nu wilt huren, maar ook als u vragen heeft. We denken graag met u mee, want wij zijn dé specialist voor het huren van een hoogwerker in Leek.

Hoogwerker in Leek

Westerhof Sebaldeburen bij u in de buurt!

Wij zijn actief in heel Noord Nederland.  Heb je vragen of wil je nu een hoogwerker, minikraan of minishovel huren? Bel nu!

Contact opnemen
Call Now Button