Hoogwerker huren Hoogezand

Wilt u een hoogwerker huren in Hoogezand? Bij Westerhof Sebaldeburen hoeft u voor deze locatie geen transportkosten te betalen. Wij leveren de bestelde hoogwerker bij u af en halen het na afloop van de klus weer op. Wanneer u kiest voor onze diensten kunt u rekenen op de beste service.

Over het algemeen bedient ons bedrijf zakelijke klanten, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht. Desgewenst kunnen wij de bediening van u overnemen als u besluit een Hoogwerker te huren in Hoogezand.

Of bel nu: 06-13342876

Hoogwerker huren Hoogezand: scherp geprijsd

Als u in Hoogezand een hoogwerker wilt huren, is de kans groot dat dit gepaard gaat met een grote en kostbare klus. Bij Westerhof hanteren we een laag huurtarief, zodat u niet te veel geld kwijt bent.

Wij zijn werkzaam in heel Noord-Nederland en rekenen geen extra kosten voor transport wanneer u binnen 60 km van ons bedrijf een hoogwerker wilt huren. Uiteraard kunt u de hoogwerker ook zelf ophalen bij onze vestiging in Sebaldeburen.De prijs is onder andere afhankelijk van het type hoogwerker dat u wilt gebruiken en de periode waarin u gebruik wilt maken van onze apparatuur.

Liever een mini shovel huren om zware materialen te vervoeren? Ook hier geldt ons scherpe huurtarief! Meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op.

Of bel nu: 06-13342876

Welk type hoogwerker is geschikt voor uw klus?

We hebben verschillende soorten hoogwerkers, waardoor de kans groot is dat we voor iedere werkzaamheid een passende oplossing kunnen bieden. Zo verhuren wij onder andere aanhangerhoogwerkers en schaarhoogwerkers.

Vraagt u zich af welk type geschikt is voor uw klus? Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Wilt u de dakkapel schilderen? Dan zorgen wij dat u het juiste model thuis afgeleverd krijgt.

Bent u juist op zoek naar een machine om graafwerkzaamheden te verrichten? Bekijk dan ons aanbod voor kraanverhuur.

Aanhangerhoogwerker huren in Hoogezand

Het voordeel van een aanhangerhoogwerker is de hoge flexibiliteit. U kunt dit type inzetten tijdens werkzaamheden op het dak, het kappen van de boomtoppen of andere klussen die op hoogte worden uitgevoerd. Dit model werkt op een accu en is milieuvriendelijk door de beperkte uitstoot van uitlaatgasssen.

 

 • Werkhoogte tot 17 meter;
 • Zijwaarts bereik van 8 meter
 • Korflast tot 200 kg;
 • Een werkbak die 180 graden kan draaien;
 • Automatisch afstempelsysteem;
 • JIB
 • 4,30 meter afstempelbreedte;
 • Ingebouwde accu.

Prijs aanhangerhoogwerker huren in Hoogezand

Periode Prijs (€)
Dag (1) €175
Weekend (2) €250
Week (5) €550

 

Hoogwerker hurenHoogezand

Schaarhoogwerker huren in Hoogezand

Het voordeel van een schaarhoogwerker is de grote werkbak waar gemakkelijk twee personen in kunnen werken. Dit model is minder flexibel, maar het is ideaal wanneer u op grote hoogte moet voegen of schilderen. Bovendien is de schaarhoogwerker een voordelige keuze.
Deze machine kan ook binnen gebruikt worden, door de ingebouwde accu’s. Let er wel op dat u de hoogwerker alleen gebruikt op een verharde en vlakke ondergrond.

 

 • Werkhoogte van 8 meter;
 • Inclusief scheefstandbeveiliging;
 • Werkbak voor 2 personen;
 • Korflast tot 363 kg;
 • Ingebouwde accu’s.

Prijs schaarhoogwerker huren Hoogezand

Periode Prijs (€)
Dag (1) €80
Weekend (2) €120
Week (5) €200

Alle prijzen zijn exclusief BTW. Haal- en brengkosten rekenen wij niet.

Heeft u vragen? Bel of stuur dan direct een bericht, we denken graag met u mee. Ook telefonisch huren is geen probleem. Neem nu contact op, dan helpen wij u met het huren van een hoogwerker in Delfzijl!

Hoogwerker Hoogezand

Huur uw hoogwerker in Hoogezand bij Westerhof

Op zoek naar een betrouwbare hoogwerker? Die huurt u bij Westerhof Sebaldeburen in de buurt van Hoogezand. Voor iedere locatie binnen een straal van 60 km van ons bedrijf rekenen wij geen transportkosten:

U kunt bij ons veilig en gemakkelijk betalen via ons mobiele pinapparaat. Stel gerust uw vragen aan onze specialisten. Ga direct aan de slag met uw klus en neem contact met ons op om een hoogwerker te huren in Hoogezand.

Westerhof Sebaldeburen bij u in de buurt!

Wij zijn actief in heel Noord Nederland.  Heb je vragen of wil je nu een hoogwerker, minikraan of minishovel huren? Bel nu!

Contact opnemen
Call Now Button