Hoogwerker huren Groningen

Wilt u een hoogwerker huren in Groningen? Dan zijn onze hoogwerkers wellicht geschikt voor uw project. Of u nu in de bouw, installatietechniek of logistiek werkt; werk veilig op hoogte met de hoogwerker verhuur van Westerhof Sebaldeburen! De hoogwerkers zijn verkrijgbaar als aanhangerhoogwerker en schaarhoogwerker. Wij bieden de mogelijkheid om de hoogwerker zowel zakelijk als particulier te huren. Ons personeel staat altijd klaar om u te helpen, ook als u ander materieel nodig heeft kunt u bij ons terecht. Voor kraanverhuur Groningen of voor minishovel verhuur komt u bij Westerhof Sebaldeburen.

Hoogwerker huren in Groningen

Wij werken op een duidelijke, eerlijke manier. Vooraf worden duidelijke prijsafspraken gemaakt. Samen met u wordt gezocht naar de beste oplossing. Het materieel leveren we bij u af en halen we weer op. De transportkosten zitten al verwerkt in het huurtarief, zodat u weet wat het project in Groningen gaat kosten. Voor lange afstanden kan een kleine toeslag berekend worden. Bedien de hoogwerker zelf, of huur ons gespecialiseerde personeel in!

Hoogwerker Groningen

De hoogwerker is geschikt om voor uiteenlopende projecten te gebruiken in Groningen. We leveren de machines echter ook af in Friesland en Drenthe. Wij bieden u de keuze uit hoogwaardig materieel voor een scherpe prijs. Als kleine organisatie hanteren wij korte lijnen en bent u altijd zeker van persoonlijke service. No-nonsense, altijd een eerlijke prijs en een vriendelijke benadering.

Gaat u aan de slag met werkzaamheden op hoogte? Dan kunt u een hoogwerker in Groningen huren!

Hoogwerker huren Groningen

Aanhangerhoogwerker huren

Door zijn geringe transportbreedte is deze eenvoudig te bedienen hoogwerker veelzijdig inzetbaar. Te denken valt aan binnenwerk in sporthallen, kerken, bedrijfshallen etc. Ook rond, of om het huis of bedrijf snel en eenvoudig inzetbaar voor schilderwerken, snoeiwerken, schoorsteenklussen, dakkapellen, gevel- en dakreparaties en onder andere het plaatsen of vervangen van verlichting. In overleg ook met personeel te reserveren. Afhankelijk van de wensen wordt hier een tarief op berekend.

 • Werkhoogte 17 m zijdelingsbereik 8m
 • Korflast 200 kg
 • Werkbak 180 graden draaibaar
 • Met JIB
 • Geautomatiseerd afstempelsysteem
 • Benodigde afstempelbreedte 4.30 m
 • Transportlengte 8m
 • Accumachine

Aanhanger hoogwerker huren prijs

Periode Prijs (€)
Dag (1) €175
Weekend (2) €250
Week (5) €550

Vast tarief exclusief B.T.W. en inclusief transport! Betalingen worden bij ons vooraf gedaan.

De prijs van een aanhanger kunt u bekijken in de tabel. We hebben een mobiel pinapparaat zodat mensen ook met hun bankpas kunnen betalen.

De Voordelen Van Huren Bij Westerhof Sebaldeburen

Schaarhoogwerker huren

De schaarhoogwerker, ook wel schaarlift genoemd, is breed inzetbaar. Een voordeel is dat deze hoogwerker geschikt is om met 2 mensen in te werken. Daarnaast zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Zo worden ze gebruikt in de bouw, het magazijn, de industrie én in de groensector.

 • Maximale last 363 Kg

 • Werkhoogte 8.10 m

 • Een uitschuifbaar platform

 • Geschikt om met 2 personen in te werken

 • Alleen te gebruiken op een vlakke verharde ondergrond

 • Voorzien van scheefstandbeveiliging

 • Voorzien van interne accu’s

Schaar hoogwerker huren prijs

Periode Prijs (€)
Dag (1) €80
Weekend (2) €120
Week (5) €200

Vast tarief exclusief B.T.W. en inclusief transport! Wij komen de schaarhoogwerker bij u afleveren en halen deze ook weer op.

Bekijk de actuele prijs in de tabel. Betalingen worden bij ons vooraf gedaan. Betaal direct met uw bankpas, wij hebben een mobiel pinapparaat bij ons.

De Voordelen Van Huren Bij Westerhof Sebaldeburen

Huren per regio

Hieronder vind je enkele regio's waarin wij actief zijn. Wij zijn actief in heel Noord Nederland. 

Benieuwd naar de tarieven?

Neem direct contact met ons op voor een offerte op maat!
Contact opnemen
Call Now Button