Hoogwerker huren Groningen

Wilt u een hoogwerker huren in Groningen? Dan zijn onze hoogwerkers wellicht geschikt voor uw project. Of u nu in de bouw, installatietechniek of logistiek werkt; werk veilig op hoogte met de voordelige hoogwerker verhuur service van Westerhof Sebaldeburen!

De hoogwerkers zijn verkrijgbaar als aanhangerhoogwerker en schaarhoogwerker. Wij bieden de mogelijkheid om de hoogwerker zowel zakelijk als particulier te huren. Ons personeel staat altijd klaar om u te helpen, ook als u ander materieel nodig heeft kunt u bij ons terecht.  Lees hier meer of huur nu een hoogwerker in Groningen!

Hoogwerker huren in Groningen

Wij werken op een duidelijke, eerlijke manier. Een hoogwerker huren in Groningen? We maken vooraf duidelijke prijsafspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Samen met u wordt gezocht naar de beste oplossing. Natuurlijk verhuren we aan bedrijven, maar ook particulieren zijn bij ons van harte welkom.

Het materieel leveren we bij u af en halen we weer op. Voor de meeste plaatsen in de provincie, waaronder de stad Groningen, rekenen we geen transportkosten voor het halen en brengen. Alleen bij plaatsen die verder dan 60 kilomter van onze thuisbasis liggen rekenen we een kleine toeslag.

Bedien de hoogwerker in Groningen  zelf, of huur ons gespecialiseerde personeel in. Dit is met name voor particulieren ideaal, omdat zij vaak geen kennis hebben van de bediening. Maar ook bedrijven helpen we graag! Voor de inzet van gespecialiseerd personeel rekenen we een gunstig en vast tarief van 40 euro per uur.

Hoogwerker Groningen

Een hoogwerker in Groningen huren kunt u doen voor uiteenlopende projecten. We leveren de machines vanzelfsprekend ook af in Friesland en Drenthe. Wij bieden u de keuze uit hoogwaardig materieel voor een scherpe prijs.

Als kleine organisatie hanteren wij korte lijnen en bent u altijd zeker van persoonlijke service. No-nonsense, altijd een eerlijke prijs en een vriendelijke benadering.

De hoogwerkers zijn ideaal voor klussen als schilderen, snoeien, metselen, het aanleggen van zonnepanelen en nog veel meer. Gaat u ook aan de slag met werkzaamheden op hoogte? Dan kunt u een hoogwerker in Groningen huren!

Hoogwerker huren Groningen

Aanhangerhoogwerker huren

Door zijn geringe transportbreedte is deze eenvoudig te bedienen hoogwerker veelzijdig inzetbaar in Groningen. Te denken valt aan binnenwerk in sporthallen, kerken, bedrijfshallen etc. Ook rond, of om het huis of bedrijf snel en eenvoudig inzetbaar voor schilderwerken, snoeiwerken, schoorsteenklussen, dakkapellen, gevel- en dakreparaties en onder andere het plaatsen of vervangen van verlichting. In overleg ook met personeel te reserveren. Afhankelijk van de wensen wordt hier een tarief op berekend.

 • Werkhoogte 17 m zijdelingsbereik 8m
 • Korflast 200 kg
 • Werkbak 180 graden draaibaar
 • Met JIB
 • Geautomatiseerd afstempelsysteem
 • Benodigde afstempelbreedte 4.30 m
 • Transportlengte 8m
 • Accumachine

Aanhanger hoogwerker verhuur Groningen: prijzen

Periode Prijs (€)
Dag (1) €175
Weekend (2) €250
Week (5) €550
Personeel (optioneel) €40 (per uur)

Vast tarief exclusief B.T.W. en inclusief transport! Betalingen worden bij ons vooraf gedaan.

De prijs van een aanhanger kunt u bekijken in de tabel. We hebben een mobiel pinapparaat zodat u ook met uw bankpas kunt betalen.

De Voordelen Van Huren Bij Westerhof Sebaldeburen

Schaarhoogwerker huren

De schaarhoogwerker, ook wel schaarlift genoemd, is breed inzetbaar voor werkzaamheden in Groningen. Een voordeel is dat deze hoogwerker geschikt is om met twee mensen in te werken. Daarnaast zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Zo worden ze gebruikt in de bouw, het magazijn, de industrie én in de groensector. Let op: dit type moet altijd op een vlakke ondergrond staan. Hier is ook een beveiliging voor ingebouwd.

 • Maximale last 363 Kg
 • Werkhoogte 8.10 m
 • Een uitschuifbaar platform
 • Geschikt om met 2 personen in te werken
 • Alleen te gebruiken op een vlakke verharde ondergrond
 • Voorzien van scheefstandbeveiliging
 • Voorzien van interne accu’s

Schaarhoogwerker verhuur Groningen: prijzen

Periode Prijs (€)
Dag (1) €80
Weekend (2) €120
Week (5) €200
Personeel (optioneel) €40 (per uur)

Vast tarief exclusief B.T.W. en inclusief transport! Wij komen de schaarhoogwerker bij u afleveren en halen deze ook weer op.

Bekijk de actuele prijs in de tabel. Betalingen worden bij ons vooraf gedaan. Betaal direct met uw bankpas, wij hebben een mobiel pinapparaat bij ons. Heeft u nog vragen? Neem nu contact op, we vertellen u graag meer over een hoogwerker huren in Groningen!

De Voordelen Van Huren Bij Westerhof Sebaldeburen

Westerhof Sebaldeburen bij u in de buurt!

Wij zijn actief in heel Noord Nederland.  Heb je vragen of wil je nu een hoogwerker, minikraan of minishovel huren? Bel nu!

Contact opnemen
Call Now Button