Hoogwerker huren Friesland

Moet u op hoogte werken? Werk dan veilig met de hoogwerker verhuur Friesland van Westerhof Sebaldeburen. Wij bieden complete oplossingen voor werken op hoogte. Onze machines zijn voor verschillende klussen en werkzaamheden in te zetten. Wanneer u een hoogwerker nodig hebt, heeft Westerhof de juiste machine voor de klus. Of u nu in de logistiek werkt, in de bouw en de installatietechniek.

In onze verhuurvloot vindt u twee verschillende soorten hoogwerkers:

 • Schaarhoogwerker
 • Aanhangerhoogwerker

Onze machines zijn zowel zakelijk als particulier te huren. Hierdoor kunt u zowel aan het werk rondom het huis als in en rond uw bedrijfspand. Heeft u vragen welke hoogwerker het meest geschikt is voor uw klus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hoogwerker huren in Friesland

Wilt u een hoogwerker huren in Friesland? Bij Westerhof Sebaldeburen is het mogelijk om eenvoudig en voordelig deze machines te huren. Aangezien ze per dag te huren zijn, betaalt u nooit te veel.

Dit komt omdat wij altijd op een duidelijke en eerlijke wijze werken. Alle afspraken worden vooraf duidelijk op papier gezet. Hiervoor zoeken we samen met u naar de beste oplossing voor uw klus. De huurprijzen zijn inclusief levering op locatie. Als de klus is uitgevoerd, halen we het materiaal ook weer bij u op.

Heeft u hulp nodig bij de bediening van de machine? Ook dat kan geregeld worden! Neem in dat geval contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Machines inzetten voor uw klus

Onze machines zijn geschikt om in te zetten voor uiteenlopende werkzaamheden en projecten. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen die tegen een scherpe prijs te huren zijn. Als kleine organisatie hanteren wij korte lijnen en bent u altijd zeker van persoonlijke service. Ons ervaren verhuurteam helpt u graag bij het huren van het juiste hoogwerkerplatform voor uw werk of project. Neem gerust contact met ons op en vraag om advies. Voor hoogwerker verhuur in Friesland bent u bij Westerhof Sebaldeburen aan het juiste adres!

Machines inzetten voor uw klus

Aanhangerhoogwerker huren

De aanhangerhoogwerker heeft een geringe transportbreedte, waardoor deze eenvoudig te vervoeren en verplaatsen is. Daarnaast is de bediening van de machine zeer eenvoudig én  is hij veelzijdig inzetbaar. Zo zijn ze te gebruiken voor binnenwerk aan sporthallen, kerken, bedrijfshallen en meer. Bovendien zijn ze ideaal voor werk rondom huizen, bedrijfspanden en scholen. 

Gaat u schilderwerkzaamheden uitvoeren, moeten bomen gesnoeid worden of gaat u aan de slag met gevel- en dakreparaties? Dat en veel meer is mogelijk met behulp van onze aanhangerhoogwerker. In overleg ook met personeel te reserveren. Afhankelijk van de wensen wordt hier een tarief op berekend.

 • Werkhoogte 17 m zijdelingsbereik 8m
 • Korflast 200 kg
 • Werkbak 180 graden draaibaar
 • Met JIB
 • Geautomatiseerd afstempelsysteem
 • Benodigde afstempelbreedte 4.30 m
 • Transportlengte 8m
 • Accumachine

Aanhanger hoogwerker huren prijs

Periode Prijs (€)
Dag (1) €175
Weekend (2) €250
Week (5) €550

Vast tarief exclusief B.T.W. en inclusief transport! Betalingen worden bij ons vooraf gedaan.

De prijs van een aanhanger kunt u bekijken in de tabel. We hebben een mobiel pinapparaat zodat mensen ook met hun bankpas kunnen betalen.

De Voordelen Van Huren Bij Westerhof Sebaldeburen

Schaarhoogwerker huren

De schaarhoogwerker, ook wel schaarlift genoemd, is breed inzetbaar. Een voordeel is dat deze hoogwerker geschikt is om met 2 mensen in te werken. Daarnaast zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Zo worden ze gebruikt in de bouw, het magazijn, de industrie én in de groensector.

 • Maximale last 363 Kg

 • Werkhoogte 8.10 m

 • Een uitschuifbaar platform

 • Geschikt om met 2 personen in te werken

 • Alleen te gebruiken op een vlakke verharde ondergrond

 • Voorzien van scheefstandbeveiliging

 • Voorzien van interne accu’s

Schaar hoogwerker huren prijs

Periode Prijs (€)
Dag (1) €80
Weekend (2) €120
Week (5) €200

Vast tarief exclusief B.T.W. en inclusief transport! Wij komen de schaarhoogwerker bij u afleveren en halen deze ook weer op.

Bekijk de actuele prijs in de tabel. Betalingen worden bij ons vooraf gedaan. Betaal direct met uw bankpas, wij hebben een mobiel pinapparaat bij ons.

De Voordelen Van Huren Bij Westerhof Sebaldeburen

Westerhof Sebaldeburen bij u in de buurt!

Wij zijn actief in heel Noord Nederland.  Heb je vragen of wil je nu een hoogwerker, minikraan of minishovel huren? Bel nu!

Contact opnemen
Call Now Button