Hoogwerker Heerenveen

Zoekt u een hoogwerker? Heerenveen is één van de servicegebieden waar Westerhof Sebaldeburen zoal opereert. Een hoogwerker biedt u de mogelijkheid werkzaamheden op grote hoogtes veilig te verrichten. Wij leveren zowel zakelijk, als aan de particulier. 

Bij ons kunt u tussen twee hoogwerkers kiezen, namelijk een schaarhoogwerker en een aanhanghoogwerker. Beide varianten hebben zo hun voordelen. Bent u niet zeker van de bediening? Geeft niets! Huur bij ons gewoon een expert in die dit voor u kan doen. 

Voor levering in Heerenveen brengen wij geen transportkosten in rekening en wij hanteren zeer scherpe prijzen. Bij Westerhof Sebaldeburen kunt u terecht voor het huren van een hoogwerker in Heerenveen!

Hoogwerker in Heerenveen: scherpe tarieven

Wij begrijpen dat het huren van een hoogwerker in Heerenveen best prijzig kan zijn. Daarom bieden wij bij Westerhof Sebaldeburen zeer scherpe tarieven en betaalt u per dag. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt. 

Wij leveren de hoogwerkers netjes bij u af en komen deze naderhand ook weer ophalen. Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening, mits dit binnen 60 km van ons bedrijf in  is. Uiteraard is het ook mogelijk om de hoogwerker zelf op te halen.

Onze hoogwerkers zijn voor veel verschillende klussen en werkzaamheden in te zetten, zodat u altijd veilig op hoogte werkt. Wilt u meer informatie over het huren van een hoogwerker in Heerenveen? Neem dan contact met ons op.

Een hoogwerker nodig? Dat kan in Heerenveen!

U heeft bij Westerhof Sebaldeburen de keuze tussen twee verschillende hoogwerkers, die beide voor uiteenlopende klussen geschikt zijn. Zo kunt u onze schaarhoogwerker en aanhanghoogwerker gebruiken voor bijvoorbeeld snoeiwerkzaamheden, maar ook tijdens klussen aan het dak.

Heeft u geen ervaring met het besturen van een hoogwerker? Dat is natuurlijk geen probleem. U kunt namelijk bij Westerhof Sebaldeburen gewoon één van onze deskundige medewerkers inhuren tegen een scherp tarief van slechts 40,- per uur. Zo streven wij naar een hoogwaardige en persoonlijke service voor het huren van een hoogwerker in Heerenveen.

Hoogwerker huren Groningen

Aanhangerhoogwerker huren

Een aanhanghoogwerker, ook wel spinhoogwerker, is een zeer flexibele hoogwerker. Dit type is door zijn wendbaarheid eenvoudig te gebruiken rondom het huis of voor werkzaamheden in bijvoorbeeld hoge bomen. Daarbij is deze variant zeer milieuvriendelijk doordat hij op accu werkt.

 

 • Werkhoogte 17 m zijdelingsbereik 8m
 • Met JIB
 • Korflast 200 kg
 • Transportlengte 8m
 • Werkbak 180 graden draaibaar
 • Accumachine
 • Geautomatiseerd afstempelsysteem
 • Benodigde afstempelbreedte 4.30 m

Aanhanger hoogwerker verhuur Heerenveen: prijzen

Periode Prijs (€)
Dag (1) €175
Weekend (2) €250
Week (5) €550
Personeel (optioneel) €40 (per uur)

Vast tarief exclusief B.T.W. en inclusief transport! U betaalt vooraf.

 

De Voordelen Van Huren Bij Westerhof Sebaldeburen

Schaarhoogwerker huren

Onze schaarhoogwerker is voor veel soorten werkzaamheden in Heerenveen geschikt. De hoogwerker heeft een breed werkgedeelte, waar u zelfs met twee personen tegelijk kunt staan. Bovendien werkt dit type op accu en is daarom ook voor binnen erg geschikt. Deze variant wordt veelvuldig gebruikt in sectoren als de bouw, logistiek maar ook in de groensector.

 

 • Maximale last 363 Kg
 • Voorzien van scheefstandbeveiliging
 • Werkhoogte 8.10 m
 • Een uitschuifbaar platform
 • Voorzien van interne accu’s
 • Geschikt om met 2 personen in te werken
 • Alleen te gebruiken op een vlakke verharde ondergrond

Schaarhoogwerker verhuur Heerenveen: prijzen

Periode Prijs (€)
Dag (1) €80
Weekend (2) €120
Week (5) €200
Personeel (optioneel) €40 (per uur)

Vast tarief exclusief B.T.W. en inclusief transport! Wij komen de schaarhoogwerker bij u afleveren en halen deze ook weer op.

Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op, graag helpen we u met een hoogwerker in Heereveen!

De Voordelen Van Huren Bij Westerhof Sebaldeburen

Westerhof Sebaldeburen bij u in de buurt!

Wij zijn actief in heel Noord Nederland.  Heb je vragen of wil je nu een hoogwerker, minikraan of minishovel huren? Bel nu!

Contact opnemen
Call Now Button