Hoogwerker huren Drachten

Wilt u een hoogwerker huren? Drachten is een van de plaatsen waar Westerhof Sebaldeburen actief is! Wij verhuren hoogwerkers die geschikt zijn voor diverse werkzaamheden in de logistiek of in de bouw, maar ook voor allerlei projecten thuis.

U kunt bij ons terecht voor een schaarhoogwerker of een aanhanghoogwerker. Wij hanteren scherpe tarieven en rekenen geen haal- en brengkosten voor levering in Drachten. Daarnaast kunnen we ook de bediening van de hoogwerker verzorgen als dat nodig is. Westerhof Sebaldeburen staat voor u klaar voor een hoogwerker huren in Drachten!

Hoogwerker huren in Drachten

U kunt een hoogwerker huren in Drachten als zakelijke klant, maar ook als particulier. Zo kunt u elke klus of project op hoogte met onze hoogwerkers eenvoudig aanpakken. Wij staan bekent om onze goede prijs-kwaliteitsverhouding omdat wij zeer scherpe tarieven hanteren. Bovendien rekenen wij geen haal- en breng kosten voor alle locaties binnen 60 km van de onze thuisbasis.

In het geval dat u niet precies weet hoe u een dergelijke hoogwerker moet gebruiken, kunt u ons deskundige personeel inhuren tegen een tarief van slechts 40,- per uur. Voor particulieren is dit een hele interessante optie, maar ook bedrijven kunnen hier gebruik van maken.

Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

In Drachten een hoogwerker huren?

Onze hoogwerkers kunnen voor veel projecten en klussen op hoogte worden ingezet. Moeten de ramen op de eerste verdieping of hoger gewassen worden? Heeft het dak reparatie of een likje verf nodig? Hier kunt u zowel onze schaarhoogwerker, als aanhanghoogwerker voor gebruiken!

Westerhof Sebaldeburen staat eveneens bekend om zijn hoogwaardige service. Onze service is namelijk zeer persoonlijk en wij hanteren een vriendelijke benadering. Daarbij streven wij naar heldere communicatie. Op deze manier zijn alle aspecten van een hoogwerker huren in Drachten altijd duidelijk.

Hoogwerker huren in Drachten

Aanhangerhoogwerker huren

Een aanhanghoogwerker wordt ook wel een spinhoogwerker genoemd. Door de geringe transportbreedte is er veel flexibiliteit en dat maakt deze variant eenvoudig te gebruiken rondom het huis. Bovendien maakt dit type gebruik van een accu, daarom is gebruik binnen ook mogelijk.

 

 • Werkhoogte 17 m zijdelingsbereik 8m
 • Korflast 200 kg
 • Geautomatiseerd afstempelsysteem
 • Benodigde afstempelbreedte 4.30 m
 • Werkbak 180 graden draaibaar
 • Met JIB
 • Transportlengte 8m
 • Accumachine

Aanhanger hoogwerker verhuur Drachten: prijzen

Periode Prijs (€)
Dag (1) €175
Weekend (2) €250
Week (5) €550
Personeel (optioneel) €40 (per uur)

Vast tarief exclusief B.T.W. en inclusief transport! Betalen doet u vooraf.

 

Hoogwerker Drachten

Schaarhoogwerker huren

De schaarhoogwerker is enorm geschikt voor werkzaamheden op grote hoogtes in Drachten. Deze variant wordt ook wel een schaarlift genoemd en heeft plek voor wel twee personen tegelijk. Dit type ziet u het meest terug in bijvoorbeeld magazijnen of in de bouw, waar werken op hoogte vaak noodzakelijk is.

 

 • Geschikt om met 2 personen in te werken
 • Maximale last 363 Kg
 • Werkhoogte 8.10 m
 • Een uitschuifbaar platform
 • Voorzien van scheefstandbeveiliging
 • Voorzien van interne accu’s
 • Alleen te gebruiken op een vlakke verharde ondergrond

Schaarhoogwerker verhuur Drachten: prijzen

Periode Prijs (€)
Dag (1) €80
Weekend (2) €120
Week (5) €200
Personeel (optioneel) €40 (per uur)

Vast tarief exclusief B.T.W. en inclusief transport!

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Ons deskundige personeel helpt u graag verder. Stuur ons een bericht of bel ons over een hoogwerker huren in Drachten!

Hoogwerker huren Drachten

Westerhof Sebaldeburen bij u in de buurt!

Wij zijn actief in heel Noord Nederland.  Heb je vragen of wil je nu een hoogwerker, minikraan of minishovel huren? Bel nu!

Contact opnemen
Call Now Button