Hoogwerker Drachten, maak gebruik van hoogwaardig materieel

Wanneer u zoekt op “Hoogwerker Drachten” komt u wellicht niet direct een geschikte partij tegen om een hoogwerker te huren. Dat is waar Westerhof Sebaldeburen komt kijken. Wij bieden de mogelijkheid om de hoogwerker in te zetten voor particuliere of zakelijke klussen. Ook staat ons personeel klaar om u te helpen bij het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Wij werken op een duidelijke, eerlijke manier. Vooraf worden duidelijke prijsafspraken gemaakt. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing. Het materieel leveren we bij u af en halen we weer op. De transportkosten zitten al verwerkt in het huurtarief. Voor lange afstanden kan een kleine toeslag berekend worden. Gaat u werken met een hoogwerker? Drachten ligt in ons werkgebied waarbij de machine gratis bij u wordt afgeleverd.

Hoogwerker huren

Hoogwerker Drachten – Geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden 

De hoogwerker is geschikt voor een breed aantal werkzaamheden in en rondom Drachten. Zo is het uitstekend geschikt voor binnenwerk in sporthallen, kerken en bedrijfshallen. De hoogwerker wordt regelmatig ingezet voor schilderwerken, snoeiwerken, schoorsteenklussen, dakkapellen en gevel- en dak reparaties.

  • Eenvoudig te bedienen
  • Veelzijdig inzetbaar
  • Scherpe prijzen voor huren
  • Ervaren personeel
  • Uitstekend onderhouden
 

U wilt een hoogwerker in Drachten huren?

Als u een hoogwerker in Drachten wilt gebruiken dan bent u altijd welkom contact op te nemen met Westerhof Sebaldeburen. Wij bieden u de keuze uit hoogwaardig materieel voor een scherpe prijs. Het vinden van een passende oplossing voor uw situatie is voor ons leidend.

Als u ons materieel besluit in te zetten, bezorgen wij het op uw locatie en halen het daar ook weer op. De transportkosten zitten al verwerkt in het huurtarief. Alleen voor langere afstanden kan een kleine toeslag berekend worden. Als kleine organisatie hanteren wij korte lijnen en bent u altijd zeker van persoonlijke service wanneer u kiest voor het huren van een hoogwerker in Drachten.

Contactformulier

1 + 11 =

Call Now Button