Hoogwerker Dokkum

Voor het huren van een hoogwerker in Dokkum kunt u terecht bij Westerhof Sebaldeburen. Wij zijn een voordelig alternatief in de regio. Hoewel we scherpe tarieven rekenen voor het huren van hoogwerkers, leveren we ook nog eens nette en deskundige service.

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij Westerhof Sebaldeburen een hoogwerker huren in Dokkum. Daarbij heeft u de keuze uit een aanhangerhoogwerker en schaarhoogwerker. Voor Dokkum rekenen we geen transportkosten bij het brengen en halen van de machine.

Of bel nu: 06-13342876

Hoogwerker in Dokkum huren: betaalbare keuze

Misschien heeft u een hoogwerker nodig voor klussen bij huis, of juist voor een hoogwerker. Een hoogwerker in Dokkum huren is wat u betreft natuurlijk zo voordelig mogelijk. Wij hanteren scherpe prijzen voor de huur. Een volledig overzicht vindt u onderaan deze pagina.

Indien gewenst is het mogelijk om direct deskundig personeel in te huren bij de hoogwerker. U hoeft dan zelf de machine niet te besturen. Dit kan voor een vast tarief van 40 euro per uur. Veel van onze klanten kiezen er echter voor om zelf de hoogwerker in Dokkum aan te sturen, omdat dit redelijk eenvoudig is.

Of bel nu: 06-13342876

Kies de juiste hoogwerker voor werkzaamheden in Dokkum

Voor het huren van een hoogwerker in Dokkum, kunt u kiezen uit twee types. Wie bijvoorbeeld aan een muur of wand wil werken, heeft vaak voldoende aan de schaarhoogwerker. Voor meer flexibiliteit is de aanhangerhoogweker een betere keuze.

Natuurlijk kunnen we u ook helpen in andere plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een hoogwerker huren in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Leek. Naast hoogwerkers verhuren we ook minikranen en minishovels. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste machine? Neem contact op door te bellen, of stuur een mail.

Aanhangerhoogwerker huren Dokkum

Deze machine noemt men ook wel een spinhoogwerker. Logisch, want de aanhangerhoogwerker is bijzonder flexibel. U kunt werken tot een hoogte van 17 meter. Ideaal voor het snoeien van bomen of werkzaamheden aan schuine daken. De ingebouwde accu’s maken het mogelijk om ook binnen te werken. U heeft dus geen last van vervelende uitlaatgassen!

 

 • Maximale hoogte 17 meter
 • Zijdelings bereik van 8 meter
 • 200 kg korflast
 • Met JIB
 • 4,30 meter afstempelbreedte
 • Accu aandrijving, dus geen uitlaatgassen
 • Geautomatiseerd afstempelsusteem
 • Korf 180 graden draaibaar

Aanhanger hoogwerker huren prijs

Periode Prijs (€)
Dag (1) €175
Weekend (2) €250
Week (5) €550

 

Hoogwerker Dokkum

Schaarhoogwerker huren Dokkum

De schaarhoogwerker biedt ruimte voor twee mensen in de korf. Het is mogelijk om werkzaamheden tot een hoogte van 8 meter uit te voeren. Bedenk wel dat de machine op een vlakke ondergrond moet staan, wanneer u deze hoogwerker in Dokkum wilt huren. Schilderen en metselen wordt vaak gedaan met deze hoogwerkers, maar er is uiteraard veel meer mogelijk. Ook dit type werkt met accu’s, dus werken in overdekte ruimtes is mogelijk.

 

 • Werkhoogte tot 8 meter
 • Accu aandrijving, dus geen uitlaatgassen
 • 363 kg korflast
 • Platform voor twee personen
 • Met scheefstandbeveiliging
 • Alleen voor een vlakke ondergrond

Prijs schaarhoogwerker huren 

Periode Prijs (€)
Dag (1) €80
Weekend (2) €120
Week (5) €200

De genoemde tarieven zijn exclusief BTW. Transportkosten rekenen we niet, mits de aflever- en ophaallocatie binnen 60 kilometer van onze thuisbasis Sebaldeburen ligt. Afrekenen kan met de pinpas, aangezien we de beschikking hebben over een mobiel pinapparaat.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact op, we denken graag met u mee. Bijvoorbeeld als het gaat om het kiezen van de juiste machine. Maar u kunt natuurlijk ook direct een hoogwerker in Dokkum huren!

Hoogwerker in Dokkum

Westerhof Sebaldeburen bij u in de buurt!

Wij zijn actief in heel Noord Nederland.  Heb je vragen of wil je nu een hoogwerker, minikraan of minishovel huren? Bel nu!

Contact opnemen
Call Now Button