Hoogwerker Delfzijl

Huur een hoogwerker in Delfzijl eenvoudig en voordelig bij Westerhof Sebaldeburen. Wij verhuren onze machines aan bedrijven en particulieren voor scherpe tarieven.

We hebben verschillende soorten hoogwerkers. Daarbij is het mogelijk om te huren inclusief personeel. Voor het halen en brengen van de hoogwerker in Delfzijl rekenen we geen kosten, dit zit gewoon bij de prijs in. Ja, we houden het graag eenvoudig!

Of bel nu: 06-13342876

Hoogwerker in Delfzijl huren voor lage tarieven

Als u een hoogwerker in Delfzijl gaat huren, valt het al snel op dat de prijsverschillen tussen aanbieders best wel fors kunnen oplopen. Natuurlijk heeft u het liefst een lage prijs, maar de kwaliteit van de machine en dienstverlening moet ook in orde zijn.

Westerhof Sebaldeburen staat bij zijn klanten bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onderaan deze pagina vind je de actuele tarieven. Haal- en brengkosten rekenen we niet voor alle locaties die binnen 60 kilometer van onze thuisbasis Sebaldeburen liggen. Voor het huren van deskundig personeel rekenen we een vast tarief van 40 euro per uur, exclusief BTW. Advies nodig? Neem gerust contact op!

Of bel nu: 06-13342876

Een geschikte hoogwerker huren in Delfzijl

Onze hoogwerkers worden ingezet voor uiteenlopende werkzaamheden. Denk aan dakreparaties, snoeiwerkzaamheden en schilderwerk. U heeft de keuze uit een schaarhoogwerker en aanhangerhoogwerker, die allebei zo hun voor- en nadelen hebben.

In Delfzijl kiezen vooral industriële bedrijven voor het huren van een hoogwerker bij Westerhof Sebaldeburen, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Dat biedt uitkomst als u het huis moet gaan schilderen of het dak gaat renoveren. Overigens helpen we u net zo graag op andere locaties, waaronder deze dorpen en steden:

 

Aanhangerhoogwerker huren in Delfzijl

De aanhangerhoogwerker, ook bekend als spinhoogwerker, is uitermate flexibel. Daarom wordt deze hoogwerker vaak gebruikt bij het snoeien. Maar er zijn natuurlijk veel meer klussen denkbaar. De hoogwerker heeft accu’s aan boord. Geen uitlaatgassen dus, waardoor gebruik binnen ook mogelijk is.

 

 • Maximale hoogte 17 meter
 • Zijdelings bereik tot 8 meter
 • Geautomatiseerd afstempelen
 • Afstempelbreedte van 4,30 meter
 • Accu aandrijving
 • 180 graden draaibare korf
 • Korflast van 200 kg
 • Met JIB

Prijs aanhangerhoogwerker huren in Delfzijl

Periode Prijs (€)
Dag (1) €175
Weekend (2) €250
Week (5) €550

 

Hoogwerker Delfzijl

Schaarhoogwerker huren in Delfzijl

De schaarhoogwerker is een ideaal hulpmiddel wanneer u bijvoorbeeld een wand moet metselen of schilderen in Delfzijl. De korf biedt ruimte aan twee personen, die dus tegelijk kunnen werken. Dit type moet altijd op een rechte ondergrond staan, waarvoor ook een scheefstandbeveiliging is ingebouwd. Ook de schaarhoogwerker wordt aangedreven door accu’s.

 

 • Bereikte een hoogte van 8 meter
 • Accu’s, dus geen uitlaatgassen
 • Korflast bedraagt 363 kg
 • Gemaakt voor een vlakke ondergrond
 • Platform voor twee personen
 • Scheefstandbeveiliging ingebouwd

Prijs schaarhoogwerker huren Delfzijl

Periode Prijs (€)
Dag (1) €80
Weekend (2) €120
Week (5) €200

Alle prijzen zijn exclusief BTW. Haal- en brengkosten rekenen wij niet.

Heeft u vragen? Bel of stuur dan direct een bericht, we denken graag met u mee. Ook telefonisch huren is geen probleem. Neem nu contact op, dan helpen wij u met het huren van een hoogwerker in Delfzijl!

Hoogwerker huren in Delfzijl

Westerhof Sebaldeburen bij u in de buurt!

Wij zijn actief in heel Noord Nederland.  Heb je vragen of wil je nu een hoogwerker, minikraan of minishovel huren? Bel nu!

Contact opnemen
Call Now Button