Hoogwerker Assen, maak gebruik van hoogwaardig materieel

Heeft u wel eens gezocht op “Hoogwerker Assen”, maar kwam u hierbij niet het geschikte resultaat tegen? Bekijk dan eens onze verhuurvloot. Bij ons kunt u terecht voor de huur van verschillende hoogwerkers. Wij bieden de mogelijkheid om de hoogwerker in te zetten voor particuliere of zakelijke werkzaamheden. Ook staat het personeel klaar om u te helpen.

Bij ons kunt u op een duidelijke en eerlijke manier een hoogwerker huren. Hiervoor werken we op een eerlijke manier. Vooraf worden duidelijke prijsafspraken gemaakt, zodat u precies weet waar u een toe bent. Komt u er niet helemaal uit? Dan gaan we samen met u op zoek naar een geschikte oplossing.

Hoogwerker huren Assen

Als u een hoogwerker of kraan huurt via onze verhuurservice, dan leveren wij het materiaal bij u af. Als u de klus heeft uitgevoerd halen wij de machine ook weer op. De transportkosten zitten al verwerkt in het huurtarief, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Alleen voor lange afstanden kan een kleine toeslag berekend worden.

De hoogwerker is geschikt voor een breed aantal werkzaamheden in en rondom Assen. Zo is het uitstekend geschikt voor binnenwerk in sporthallen, kerken en bedrijfshallen. De hoogwerker wordt regelmatig ingezet voor schilderwerken, snoeiwerken, schoorsteenklussen, dakkapellen en gevel- en dak reparaties.

  • Eenvoudig te bedienen
  • Veelzijdig inzetbaar
  • Scherpe prijzen voor huren
  • Ervaren personeel
  • Uitstekend onderhouden
 

Een hoogwerker in Assen huren?

Voor hoogwerker verhuur in Assen bent u altijd welkom contact op te nemen met Westerhof Sebaldeburen. Wij bieden u de keuze uit hoogwaardig materieel voor een scherpe prijs. Het vinden van een passende oplossing voor uw situatie is voor ons leidend.

Als u ons materieel besluit in te zetten, bezorgen wij het op uw locatie en halen het daar ook weer op. De transportkosten zitten al verwerkt in het huurtarief. Alleen voor langere afstanden kan een kleine toeslag berekend worden. Als kleine organisatie hanteren wij korte lijnen en bent u altijd zeker van persoonlijke service.

Call Now Button