Hoogwerker Assen

Voor een hoogwerker huren in Assen kunt u terecht bij Westerhof Sebaldeburen. Wij hebben een ruim assortiment aan hoogwerkers geschikt voor diverse projecten. Zo zijn ze te gebruiken in bijvoorbeeld de logistiek of bouw, maar ook gewoon bij u thuis. Zorg dat u altijd veilig op grote hoogte werkt met onze betaalbare verhuur service!

Wij hebben schaarhoogwerkers en aanhanghoogwerkers voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Daarnaast kunt ook andere materialen voor diverse klussen bij ons huren. Ook bij vragen over een hoogwerker huren in Assen staat ons deskundige personeel voor u klaar.

Of bel nu: 06-13342876

Een hoogwerker huren in Assen?

Een huurwerker huren in Assen doen wij zowel voor bedrijven als voor particulieren. Zo is er voor elke klus altijd een hoogwerker geschikt. U betaalt bij ons per dag, zo hoeft u nooit te veel te betalen. Bovendien brengen wij de hoogwerker netjes op locatie, zonder extra transportkosten. Alleen wanneer wij verder dan 60 kilometer moeten rijden, rekenen wij een toeslag.

Heeft u geen ervaring met het gebruik van een hoogwerker? Dat is helemaal geen probleem! Bij ons kunt u zelfs gespecialiseerd personeel inhuren dat de hoogwerker voor u kan besturen. Dit is voornamelijk een interessante optie voor particulieren, maar natuurlijk kunnen bedrijven hier ook gebruik van maken. Ons tarief is slechts 40 euro per uur.

Of bel nu: 06-13342876

De beste service voor een hoogwerker Assen

Bij ons profiteert u van hoogwaardige service. Wij streven namelijk naar duidelijke communicatie, persoonlijke service en een vriendelijk benadering. Bovendien bieden wij u een eerlijke prijs voor een hoogwerker in Assen.

Onze hoogwerkers zijn geschikt voor diverse projecten en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u ze gebruiken voor klussen zoals metselen of schilderen op grote hoogtes. Ook zijn ze te gebruiken voor het snoeien van hoge bomen of bijvoorbeeld onderhoud aan het dak van uw huis. Kies Westerhof Sebaldeburen als u een hoogwerker in Assen wilt huren!

  Andere werkzaamheden voor het gebruik wat een hoogwerker:

 • Reparaties
 • Onderhoud
 • Dak- en raamreiniging

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een minikraan of minishovel in Assen.

Aanhangerhoogwerker huren in Assen

Met een aanhangerhoogwerker kunt u diverse werkzaamheden doen in Assen. Hij heeft een geringe transportbreedte, wat hem eenvoudig te bedienen maakt. Hij is gemakkelijk voor gebruik rondom het huis of bij hoge gebouwen. Mocht u niet precies weten hoe u deze hoogwerker moet besturen, dan kunt u ook personeel van ons inhuren tegen een scherp tarief.

De hoogwerker heeft de volgende specificaties: 

 • Werkhoogte 17 m zijdelingsbereik 8m
 • Korflast 200 kg
 • Accumachine
 • Geautomatiseerd afstempelsysteem
 • Benodigde afstempelbreedte 4.30 m
 • Transportlengte 8m

Aanhanger hoogwerker huren prijs

Periode Prijs (€)
Dag (1) €175
Weekend (2) €250
Week (5) €550

 

Hoogwerker Assen

Schaarhoogwerker huren in Assen

Een schaarhoogwerker wordt ook wel een schaarlift genoemd. Deze machine is breed inzetbaar voor allerlei werkzaamheden in de buurt van Assen. Dit type hoogwerker biedt plaats aan twee personen en wordt voornamelijk gebruikt in de bouw, magazijnen en in de groensector.

 

 • Maximale last 363 Kg
 • Werkhoogte 8.10 m
 • Een uitschuifbaar platform
 • Interne accu’s
 • Scheefstandbeveiliging
 • Geschikt om met 2 personen
 • Alleen te gebruiken op een vlakke verharde ondergrond

Prijs schaarhoogwerker huren Assen

Periode Prijs (€)
Dag (1) €80
Weekend (2) €120
Week (5) €200

De hoogwerkers worden altijd vooraf betaald met een pinpas of creditcard. Wij zijn voorzien van een mobiel pinapparaat. Mocht u nog vragen hebben betreffende een hoogwerker huren in Assen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoogwerker in Assen

Westerhof Sebaldeburen bij u in de buurt!

Wij zijn actief in heel Noord Nederland.  Heb je vragen of wil je nu een hoogwerker, minikraan of minishovel huren? Bel nu!

Contact opnemen
Call Now Button