Hoe een minikraan werkt, daar informeren we u bij Westerhof Sebaldeburen graag over. Als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en specificaties van onze minikranen, vul dan het contactfomulier in of bel naar 06 133 428 76.

Hoe werkt een minikraan?

Hoe werkt een minikraan precies? De minikraan werkt hydraulisch en kan worden voorzien van diverse aanbouwdelen. Dit maakt hem geschikt voor een grote diversiteit aan werkzaamheden. Hoewel de minikraan eenvoudig te bedienen is, vereist het enige oefening om hem te besturen. De minikraan presteert op diverse soorten ondergronden. Wilt u de minikraan laten bedienen door een ervaren bestuurder? Bij Westerhof Sebaldeburen kunt u minikranen huren inclusief machinist.

Hoe werkt een minikraan?

De inzetbaarheid van onze minikranen

Een minikraan is een graafkraan, ook wel minigraver genoemd. De minikraan heeft als zeer groot voordeel dat hij op plekken kan komen waar dit niet mogelijk is met een grote graafmachine. Compact als hij is kan hij toch bergen werk verzetten. Een minikraan is door zijn hoge inzetbaarheid en wendbaarheid de ideale machine voor allround werk in tuinen. Hierbij kunt u denken aan het leggen en vrijgraven van kabels, drainage in tuinen, het opruimen en opnieuw inrichten van tuinen en het afgraven van uw tuin of oprit bijvoorbeeld. Tevens is hij zeer geschikt voor het rooien van struiken en stronken.

Contact en vragen

De tarieven voor het huren van een minikraan bij Westerhof Sebaldeburen kunt u hier vinden. Als u vragen heeft of advies wilt op het gebied van minikranen of hoogwerkers kunt u ons bereiken door het contactfomulier in te vullen of te bellen naar 06 133 428 76.